Adem Evcil

Adem Evcil

Tüm yazıları

ÖNCE 2023 SONRA 2071

ÖNCE 2023 SONRA 2071
21 Nisan 2020

Süper Güç Büyük Türkiye Hayal Değil.

Koronvirüs salgınından sonra dünya'da artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak.

Covid 19 vakası şiddetini artırarak devam etmektedir. Yıllarca girmek için kapsında her türlü dayatmayı sineye çektiğimiz Avrupa Birliği iflas bayrağını çekmiş, adeta kepenklerini indirmiştir. Kendi ülkelerine bile faydası olmayan bir birlik haline gelmiştir.

Diğer yanda dünya'nın dört bir yanında terör estiren süper güçler Amerika, Çin, Rusya vs... kütlesel ağırlığı 1gr bile olmayan bir virüse karşı önlem alamayarak vatandaşlarını ölüme terketmedir. Sokaklar, hastaneler, yaşlı bakım evleri cesetlerle dolup taşmaktadır.

Dünya' nın dört bir yanından dehşet verici haberler birbiri ardı sıra gelmektedir. Bazı ülkelerden öylesine haberler gelmektedir ki resmen insanın kanı donmaktadır. 65 yaş üstü yaşlı bakım evlerinde kalan insanlar kaderlerine terk edilmekte, göstericiler polislerle çatışmakta, marketler yağmalanmaktadır.

Gördüğümüz dünya manzaraları Türk olmanın, Türkiye'de yaşamanın Allahın bir lütfu olduğunu bize birkez daha ispatlamıştır. Türkiye Covid 19 krizinde başarılı bir sınav vermekte, Dünya'ya örnek olmaktadır.

Sosyal yardımlaşma da benzersiz güzellikler yaşanmakta, olan olmayanla paylaşmaktadır. Karınca kararınca her bir ferdimiz elini taşın altına koymaktadır. Tarih boyunca Dünya'nın neresinde yardıma ihtiyacı olan bir devlet varsa yanında olan atalarımızın yaktığı ateşi bugün de harlamaktayız. Aman dileyen her devlete yardım etmekteyiz.

Turan hayallerimize dolu dizgin koşmaktayız.

Kızıl elma ülküsüne el sallamaktayız.

Bu zorlu süreçte Yılmayacağız, Yıkılmayacağız, Başaracağız...

Geleceğin Süper Güç Büyük Türkiye Hayalini Birlikte gerçekleştireceğiz. Allah devletimize zeval vermesin. Allah yüce Milletimizin yar ve yardımcısı olsun.

3 yorum yapılmış

  • Necati Tepe29 Nisan 2020 - 03:44
    Reis kalemine yüreğine sağlık başkanım
  • Sezai Alemdar 24 Nisan 2020 - 22:56
    Âmin kalemine yüreğine sağlık Adem Evcil başkanım
  • Cemil Topsan25 Nisan 2020 - 11:42
    Azına yüreğine sağlık BAŞKAN AMİN

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.