Adem Evcil

Adem Evcil

Tüm yazıları

İYİ Kİ VAR !

12 Ekim 2023

Dün nasıl ki Hocalı'da Ermeni çeteleri Dünya'nın gözü önünde kadın,yaşlı,çocuk,bebek demeden onlarca insanı katlettiyse bugün aynısını siyonist İsrail GAZZE'de yapmaktadır. 

İki yüzlü BM, NATO, ABD ve türevleri bu katliama çanak tutmaktadır. Bu yazıyı okuduğunuz dakikalarda bile bir bebeğin katledildiğini aklınızdan çıkarmayın.

Usul' de hata olsa da Esas 'ta Filistin Halkı tarifi mümkün olmayan acılar çekmektedir. Ramazan Bayramında Mescid-i Aksa'ya yapılan baskınlar hafızalarımızda ki yerini korumaktadır. 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti son yıllarda Dünya'nın neresinde bir hareketlilik olsa, olması gerektiği  gibi olayların tamda ortasındadır. 

Ukrayna-Rusya Savaşında Tahıl Koridoru Türkiye'nin girişimlerinin bir mahsulüdür.

Libya ile imzalanan protokol Doğu Akdeniz'in Türk Gölü olduğunun kanıtıdır.

Azerbaycan - Ermenistan gerilimi sonrası  Azerbaycan Bayrağı'nın Karabağ'a asılması Türkiye'nin girişimlerinin bir mahsulüdür.

Kıbrıs Meselesi, 12 Adalar, Musul, Kerkük ve nice mesele...

Yunan'ın Megalo idea' sı , İsrail'in  Arz-ı Mevud'u , Rusya'nın Büyük Rusya Hayali, ABD 'nin BOP projesi'nin karşısında Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin TURAN HAYALLERİ varoldukça Allah'ın izni ile mazluma umut,zalime korku olamaya devam edeceğiz. 

Dün çeşitli sebeplerle yanlarında olamadığımız, destek veremediğimiz, bölge de belirleyici unsur olamadığımız için şehit olan,gazi olan,esaret altında can çekişen tarih ve talih ortaklarımızın bugün yanındayız. 

Elbette Ebabil Kuşlarını bekleyecek değiliz. 

Bugün tarihi köklerine sımsıkı bağlı bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti var. 

“Arakan, gönül  dünyamızın sınırları  içindedir"

diyen bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti var.

İyi ki var! 

"Karabağ Azerbaycan toprağıdır. Bunun dışında bir statünün dayatılması asla kabul edilmeyecektir." 

diyen bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti var.

İyi ki var! 

Başkenti Kudüs olan bir Filistin Devletinin hayata geçirilmesi artık ertelenemez bir ihtiyaçtır. 

diyen bir 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti var.

İyi ki var.

İHA'sıyla, SİHA'sıyla, TULPAR'ıyla, KIZILELMA'sıyla, ALTAY, ANKA,ATMACA'sı ve daha niceleriyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti var.

İyi ki var.

Doğu Akdeniz'de hakkını arayan, Kosova'da vücut bulan, Suriye'de terör unsurlarını inin de boğan, savaşlarda arabulucu rol oynayan  bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti var.

İyi ki var. 

 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.