Kulis çalışmasını duyan ilçe başkanı sosyal medyadan verdi aldı

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç’un sosyal medyadan yaptığı paylaşım parti kulislerini hareketlendirdi. Uç’un, il başkanlığı için kulis yaptığı öne sürülen bir isme yönelik sert mesaj verdiği iddia edildi.

Kulis çalışmasını duyan ilçe başkanı sosyal medyadan verdi aldı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

CHP’de “Mutlak Butlan” tartışmaları sürerken, Bolu siyasetini hareketlendiren dikkat çekici bir kulis bilgisi gündeme geldi.

Gazeteci Caner Güngör’ün edindiği bilgilere göre, CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, cezaevinde bulunan eski Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yakın isimlerden birinin Kemal Kılıçdaroğlu cephesiyle temas kurarak Bolu’da il başkanlığı için kulis çalışmaları yürüttüğü yönünde bilgiler aldı.

İddiaya göre söz konusu gelişme üzerine konuyu araştıran Çetin Uç, kendisine ulaşan bilgilerin doğru olduğu kanaatine vardı.

Yaşananların ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapan Uç, isim vermeden sert ifadeler kullandı.

“PUSUDA BEKLEYENLER ŞUNU İYİ BİLSİN”

Çetin Uç paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Partimizi butlan hesaplarıyla teslim almaya çalışanlara umut bağlayıp, il ve ilçe başkanlıklarının kendilerine verileceği hayaliyle pusuda bekleyenler; ‘Ben buradayım, Tanju Başkan’la zaten aram kötü’ diyerek fırsat kollayanlar şunu iyi bilsin: Tarih; mücadele edenleri de, makam beklentisiyle köşe başında bekleyenleri de yazar.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin iradesine karşı kurulan hesaplardan medet umanlar, örgütün alın terine değil kişisel hesaplarına yatırım yapanlar, bugün belki sessizce bekliyor olabilir. Ancak yarın tarih yazıldığında; direnenler onurla, fırsatçılar ise utançla anılacaktır.

Baba ocağı makam kapısı değil, mücadele kapısıdır. Bu mücadelede safını belli etmeyenler, günü geldiğinde tarihin ve örgütün vicdanında hak ettikleri yerde anılacaktır.”

GÖZLER KULİSLERDE KONUŞULAN İSME ÇEVRİLDİ

Parti kulislerinde söz konusu paylaşımın kime yönelik yapıldığı tartışılırken, iddiaların merkezindeki kişinin uzun yıllardır milletvekilliği hedefi doğrultusunda siyasi çalışma yürüttüğü öne sürüldü.

Kulislerde konuşulan iddialara göre, söz konusu isim hali hazırda Tanju Özcan’ın desteğiyle önemli görevlerde bulundu.

Öte yandan Çetin Uç’un yakın çevresine, paylaşımında işaret ettiği kişiyi önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayabileceğini söylediği de iddia edildi.

CHP kulislerinde hareketliliğe neden olan gelişmenin önümüzdeki günlerde yeni tartışmaları beraberinde getirip getirmeyeceği merak konusu oldu.

Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.