Tanju Özcan: “Alkolü bıraktım, namaza başladım”

Tanju Özcan, meclis toplantısında alkolü bıraktığını, namaza başladığını ve umreye gideceğini açıkladı. Meclis Üyesi Dr. Selami Konyalıoğlu’nun “Gençlere örnek olun” çağrısına dikkat çeken Özcan, “Alkolün faydası yok, keseye zararı var” dedi.

Tanju Özcan: “Alkolü bıraktım, namaza başladım”
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantısında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Meclis Üyesi Dr. Selami Konyalıoğlu, Belediye Başkanı Tanju Özcan’a alkolü tamamen bırakması ve gençlere örnek olması çağrısında bulundu.

Dr. Konyalıoğlu, Özcan’ın geçmişte yaşadığı sağlık sorunlarını hatırlatarak, “Başkanımız yıllarca alkol kullandığı için ciddi sağlık problemleri yaşadı. Alkolü bıraktıysa, bu kararı ülke genelinde örnek bir duruşa dönüştürmesi çok faydalı olur. Türkiye’de alkolle mücadelede bayraktarlık yapabilir” dedi.

Konyalıoğlu’nun bu sözleri üzerine Başkan Özcan, alkolden tamamen uzaklaştığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Ben alkolü bıraktım. Namaza da başladım. Türkiye’de alkol kullananlara sesleniyorum; kullanmayın, bir faydası yok. Keseye zararı var, çok pahalı.”

Özcan, yaşadığı sağlık sorunlarını ise “Allah’tan bir uyarı” olarak gördüğünü dile getirerek, “Zararını gördüm. Sağlığım sıkıntıya girdi. Allahu Teala’dan bir uyarı aldım, hatta iki uyarı aldım.” diye konuştu.

Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.