Trendyol 1. Lig temsilcisi Boluspor’da teknik direktör Ertuğrul Arslan ile yollar ayrıldı. Kırmızı-beyazlı ekipte görev yapan Arslan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yazılı açıklamayla Boluspor’a veda etti.
Boluspor’da teknik direktörlük kariyerine başlamanın kendisi için büyük bir onur ve sorumluluk olduğunu ifade eden Arslan, görev süresi boyunca ortaya koydukları oyun ve elde edilen sonuçlarla kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmadıklarını belirtti.
Açıklamasında Boluspor Başkanı Erdal Bayrak başta olmak üzere yöneticiler Mustafa Yüksel ve Ender Ofluoğlu’na teşekkür eden Arslan, Sportif Direktör Ömer Özen’in destek ve güveninin kendisi için çok kıymetli olduğunu vurguladı.
Takımda görev yaptığı süre boyunca birlikte çalıştığı futbolculara da ayrı bir parantez açan Arslan, oyuncuların sahada gösterdiği karakter ve emeğin bu süreci kendisi için özel kıldığını ifade etti.
Boluspor taraftarına, Bolu halkına ve kulübü yakından takip eden basın mensuplarına da teşekkür eden Ertuğrul Arslan, verilen desteğin her zaman kalbinde özel bir yeri olacağını dile getirdi.
Açıklamasını “Bu bir veda değil, güzel anılarla dolu bir başlangıcın devamı” sözleriyle tamamlayan Arslan, Boluspor’a bundan sonraki yolculuğunda başarılar diledi.
