Bolu'da 3 gündür kayıp olan banka çalışanı elektrik direğinde asılı bulundu

Bolu’da 3 gündür haber alınamayan banka çalışanı Birol Yıldırım, Seben-Kıbrıscık yolu Kızık Yaylası bölgesinde elektrik direğinde asılı halde bulundu.

Bolu'da 3 gündür kayıp olan banka çalışanı elektrik direğinde asılı bulundu
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu’da üç gündür kendisinden haber alınamayan banka çalışanı Birol Yıldırım, elektrik direğinde asılı halde bulundu.

Edinilen bilgilere göre olay, Seben-Kıbrıscık yolu üzerindeki Kızık Yaylası mevkiinde meydana geldi. Yoldan geçen vatandaşlar, bir elektrik direğinde asılı halde bir kişiyi fark ederek durumu yetkililere bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve SEDAŞ ekipleri sevk edildi. Güvenlik önlemleri kapsamında elektrik kesilerek Birol Yıldırım’ın cansız bedeni direkteki halattan indirildi.

Göynük’te bir bankada çalıştığı öğrenilen Yıldırım’ın yaklaşık üç gündür kayıp olduğu belirtildi. Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Yıldırım’ın ölümü yakınları ve çevresinde büyük üzüntü yarattı.

Yıldırım’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.