Bolu Eğitime Destek Platformu ekim ayı toplantısı yapıldı

Bolu’daki toplantıya eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Vali Abdulaziz Aydın, AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Eğitim projeleri ve gençlere yönelik çalışmalar değerlendirildi.

Bolu Eğitime Destek Platformu ekim ayı toplantısı yapıldı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Eğitime Destek Platformu’nun ekim ayı istişare toplantısı, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi BOLİV Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda eğitim alanındaki çalışmalar, gençlerin gelişimine yönelik faaliyetler ve kamu kurumlarıyla sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliği ele alındı.

Toplantıya önceki dönem Sağlık Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, Bolu Valisi Abdulaziz Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ile kent genelinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve temsilcileri katıldı.

Eğitim alanında yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, gençlerin akademik, sosyal, kültürel ve manevi gelişimlerine yönelik faaliyetler üzerinde duruldu. Kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi de gündeme gelen konular arasında yer aldı.

Toplantıda eğitimin yalnızca akademik başarıdan ibaret olmadığı, millî ve manevi değerlerine bağlı, sorumluluk sahibi ve topluma faydalı nesiller yetiştirmenin de önem taşıdığı vurgulandı.

Ortak akıl ve iş birliği vurgusu

İstişare toplantısında Bolu’da hayata geçirilebilecek ortak eğitim projeleri, gençlere yönelik çalışmalar ve sivil toplum kuruluşlarının eğitim süreçlerine sunabileceği katkılar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Katılımcıların değerlendirmelerinin ardından program, eğitim alanındaki çalışmaların daha güçlü bir iş birliği ve ortak sorumluluk anlayışıyla sürdürülmesi temennileriyle sona erdi.

Bolu Eğitime Destek Platformu’nun, eğitim camiası ile sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirerek gençlerin geleceğine katkı sunacak çalışmalara öncülük etmeyi sürdüreceği belirtildi.

Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.