Bolu Belediyesi'ne operasyon üstüne operasyon

İrtikap soruşturması kapsamında Bolu Belediyesi’ne yönelik düzenlenen operasyonda jandarma ekipleri belediye birimlerinde ve Bol Tur A.Ş.’de belgelere el koydu.

Bolu Belediyesi'ne operasyon üstüne operasyon
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen irtikap soruşturması kapsamında operasyonlar sürüyor.

Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın tutuklanmasıyla sonuçlanan soruşturma çerçevesinde jandarma ekipleri bu kez belediyenin çeşitli birimlerine ve iştirak şirketlerine yönelik yeni bir operasyon gerçekleştirdi.

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde Bolu Belediyesi hizmet binaları ile belediyenin önemli iştiraklerinden biri olan Bol Tur A.Ş.’ye eş zamanlı baskın düzenlendi.

Operasyon kapsamında Mali Hizmetler Müdürlüğü, Satın Alma birimi ve Bol Tur A.Ş.’de inceleme yapan ekipler çeşitli belge ve evraklara el koydu.

30 jandarma personeli görev aldı

Yaklaşık 30 jandarma personelinin görev aldığı operasyonda belediye binalarında uzun süre inceleme yapıldığı öğrenildi.

Ekiplerin bazı dijital materyalleri de incelemeye aldığı belirtildi.

Soruşturma derinleşiyor

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında daha önce de belediyeye yönelik birçok operasyon gerçekleştirilmişti.

Son operasyonla birlikte soruşturmanın kapsamının belediyenin iştirak şirketleri ve mali birimlerine kadar genişlediği yorumları yapıldı.

Belediye kulislerinde yeni gözaltı ve inceleme iddiaları konuşulurken, operasyonların devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.