Demirkol diyor ki; "İş bilenin kılıç kuşananın"

Son dönemde Bolu'ya gelerek Bolu'nun menfaatine onlarca müjde veren Bakanlardan birilerinin rahatsız olması dikkatlerden kaçmamıştı. Bolu'nun menfaatine olan bu müjdelerle ilgili Başkan Adayı Demirkol konuştu.

17 Mart 2024

Gelen her Bakan'dan Bolu için bir söz alan Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol'un bu girişimleri Bolu sevdalılarını heyecanlandırdığı kadar özellikle İlle de Sen Partisi Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan'ı ve yandaşlarını son derece rahatsız etmişti.

Bu konuyla ilgili konuşan Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol, "İş bilenin kılıç kuşananın" dedi.

Güzel bir Bolu inşa edelim heyecanı içerisindeyiz

Demirkol açıklamasının devamında, "Biz sadece Bolu diyeceğiz. Gidip Bakanın odasına oturup alıp geleceğiz. İşte gördünüz en son örneğini. Spor Bakanımız Bolu'ya geldi. Sayın Cumhurbaşkanımızı telefonla aradılar ve stadyum sözünü orada aldık. Sağlık Bakanımız geldi, biz arazi sağlama sözü verdik. Sağlık Bakanımızda Şehir Hastanesi yapma sözü verdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız geldi buraya Bilim Merkezi sözü verdi. Diyoruz ki sayın Bakanım Bolu'ya gelin, canlı yayında televizyonların önünde, kameraların önünde bu sözü verin. Bu sözü vermek, Bolu adına bir söz vermek Bakanıda bağlar. Biz gücümüzü en güzel şekilde kullanmak istiyoruz. Her beraber güzel bir Bolu inşa edelim heyecanındayız" şeklinde konuştu.   

1 yorum yapılmış

  • Faruk17 Mart 2024 - 23:22
    Adayları arasında bence en çaplı en vizyonu olan kişi Muhammet hoca

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.