Biz savaş Abak başkanı ilk defa böyle kızgın gördük

Göreve geldiği ilk günden bu yana mali tabloyla mücadele eden Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, bugün icra şoku yaşadı.

26 Ocak 2024

Bandırmaspor galibiyeti ile yakaladığı çıkışı sürdüren, taraftarın play off ve şampiyonluk hesapları yaptığı zorlu Şanlıurfaspor deplasmanı öncesi yaşanan icra şoku, Kulüp Yönetimi ve takımın moralini alt üst etti.

Boluspor’un eski kalecilerinden olan Ozan Evrim Özenç, Eski Başkan Necip Çarıkçı döneminden kulüpten alacağı olan 1 milyon 709 bin lira için kulübü icraya verdi. Sabah saatlerinde icra işlemleri için kulüp tesislerine gelen futbolcunun avukatı, icra işlemlerine başlamak için harekete geçti.

Özenç’in yarım sezonluk 250 bin liralık alacağını Boluspor’dan 1 milyon 709 bin lira olarak almak için başlayan haciz işlemi sırasında Başkan Savaş Abak ve Futbolcunun Avukatı arasında uzun görüşmeler sırasında Ozan Evrim Özenç’in alacağından bir kuruş bile indirime gitmemesi tansiyonun yükselmesine neden oldu. 

Yaşananlar karşısında oldukça sinirlenen Başkan Abak, "Artık ödeye ödeye bıktım. Bu nasıl terbiyesizliktir ? Eski başkanlar da Bolu’da adamım diye geziyor. Böyle bir rezillik yok. 250 bin lira 1 milyon 700 bin mi ödenir? Necip efendi açıklama yapmış, ‘Kulüp Başkanı Savaş Bey, kulübe gelirken, bilançoları bilmiyordu’ demiş. Bilançoları biliyordum ben ama 1’e 10 ödeyeceğim, 1’e 8 ödeyeceğimi bilmiyordum. 250 bine 1 milyon 700 bin ödemek hak mı? Bu kadar terbiyesizlik olur mu? Geldiğim günden beri uğraşıyorum" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.