Zabıta müdürü olmasa çelenk koyacak kimse yok

10 Kasım 2020

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yıl dönümü anma törenlerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan uyuyakalıp törene geç kalınca Belediyenin çelengini Zabıta Müdürü Fikret Er koydu.

Anıt Park’ta yapılan çelenk sunumuna geç kalan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, törene çelenk sunumundan sonra katıldı. Tanju Özcan’ın yokluğunda 10 Kasım çelenk sunumunu Bolu Belediyesi Zabıta Müdürü Fikret Er yaptı.

Başkan Yardımcılarından Rasim Özdemie'in ise 10 Kasım yürüyüşünde olduğu diğer yardımcılar İsa Özcan'ın ve Mansur Şen'in ise törene katılmadığı öğrenildi.

5 yorum yapılmış

  • ceos10 Kasım 2020 - 13:44
    en azından hasta olup gelmemezlik yapmamış başkaları gibi***
  • Bydeli10 Kasım 2020 - 13:56
    İnsanlık halı en azından geç de olsa gelmiş
  • ttty10 Kasım 2020 - 13:59
    sunu baska partili baskan yapsa yerin dibine gömmüstünüz simdiye kadar
  • Huuuu10 Kasım 2020 - 15:06
    Demek neymiş başkalarına bu kadar bahane bulmak gerekmiyor muş . Sen başkasında eleştirdiğin konuyu kendin yapmaz san bir anlamı vardır ve gerçek eleştiri olur .Başkası yapınca göm , sen Yapınca nolmuş dersen yaptığının bir anlamı kalmaz. Boş konuşmuş olursun işte böyle...
  • Emekli maarif müfettişi10 Kasım 2020 - 16:20
    Törenlere zamanında katılmayan, kamu görevlilerine soruşturma açılıyorsa, Bolu Valiliği bu konuda aynı uygulamayı yapabilir.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.