Yürüyen merdiven yeniden yapılacak

Yürüyen merdiven yeniden yapılacak
17 Haziran 2020

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye binasının yanında bulunan ve polemik haline gelen yürüyen merdivenler ile ilgili açıklamalarda bulundu.  Bu sefer bozulmayan ve garantisi alınmış bir merdiven olacağını belirten Özcan, “ Önümüzdeki hafta çalışmalar başlayacak ve 45 gün içerinde tamamlanacak” ifadelerini kullandı.

Haber: Sefa GÜNAY - Adnan KARABULUT

Belediye binasının yanında bulunan ve polemik haline gelen yürüyen merdivenler ile ilgili Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan açıklamada bulundu.

Başkan Özcan, “ Yürüyen merdivenler ile ilgili önümüzdeki hafta çalışmalar başlayacak.45 gün içersin de tamamlanacak. İnşallah Kurban Bayramına kadar bu sefer sağlam bozulmayan garantisi alınmış merdiven olacak. Biz bunu tek çıkış olarak planladık iniş olmayacak. Cenazelerde inemiyor oradan ciddi sıkıntılar oluyor. Yürüyen merdiven olduğu zamanda şöyle bir tespit var. Çıkanların çoğu normal merdivenleri kullanıyor. Bu sadece yaşlılarımız, engelli vatandaşlarımız açısından önemli” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış

  • Ahmet Özer18 Haziran 2020 - 11:23
    Sanırsın uzay mekigi yapacaklar.Komik , yıllardır çalışmıyor yeni mi aklınıza geldi.Yazık.
  • Erdal 18 Haziran 2020 - 12:41
    Belediyenin önünde ne zaman görsem 5 kişi çalışıyor eleman sıkıntısı mı var anlamadım 1 aydır inşaat halinde ilk önce orayı bitirin caddenin en nezih yeri rezil durum da

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.