Yüksel Coşkunyürek, "Ben Bolunun evladıyım"

Yüksel Coşkunyürek, "Ben Bolunun evladıyım"
27 Nisan 2023

AK Parti'de ilk kez birinci sıraya Gerede kontenjanından bir isim konulması sonrası Yüksel Coşkunyürek, “Ben Bolu’nun bir evladıyım. İhsaniye Mahallesi’nde oturuyorum. Çocuğum burada okuyor üniversitede. Yani ben Bolu’nun bir evladıyım ve siyasette 21 yıldır Bolu'nun içindeyim” dedi.

2002 ve 2011 yılları arasında Bolu milletvekili olarak görev yapan ardından Ulaştırma Bakan Yardımcılığı ve son olarak da Enerji Bakanlığı Başdanışmanı olarak görev yapan Yüksel Çoşkunyürek, Geredelisiniz ve birinci sıradan aday gösterildiniz? Bunun avantaj ve dezavantajları ne olur?” sorusuna;

“Ben Bolu’nun bir evladıyım. İhsaniye Mahallesi’nde oturuyorum. Çocuğum üniversiteyi Bolu’da okuyor. Yani ben Bolu’nun bir evladıyım ve siyasette 21 yıldır Bolu'nun içindeyim. Bolu Gerede ayrımı yapılmasını doğru bulmuyorum. Hepimiz Bolu’nun evladıyız. Bu söylemleri art niyetli buluyorum.” şeklinde cevap verdi.

2 yorum yapılmış

  • Ayhan28 Nisan 2023 - 07:25
    Ya sizi hiç bolu sokaklarında görmüyoruz nasıl olacak bu iş..
  • Necdet29 Nisan 2023 - 09:32
    Sokakta gezmekle siyaset olmaz, hizmette olmaz. Bolunun çocukları bu seçimde her partide 1. sırada. Ak Parti 3 sıra dayı hariç hep Bolulu. Geredeli filan dedilr. Göynük nerenin ilçesi. Mudurnu lu nereli. Sebenli hangi ilden geldi. Geredli çz Boluludur.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.