“Yoldaş” artık emin ellerde

“Yoldaş” artık emin ellerde
21 Temmuz 2023

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Değişim ve Adalet Yürüyüşü’nde terk edilmiş halde bulunan ve Bolu’ya getirilerek tedavi altına alınan golden cinsi köpek sahiplendirildi. “Yoldaş” adı verilen köpeği, 19 yaşındaki bir genç sahiplendi.

CHP’de haksız şekilde kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Bolu’dan Ankara’daki CHP Genel Merkezi’ne başlattığı “Değişim ve Adalet” yürüyüşünün 6’ncı gününde, sahibi tarafından terk edildiği değerlendirilen bir golden cinsi köpek kalabalık grubun peşine takılmıştı. Bitkin olan köpek, su ve yiyecek verildikten sonra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın isteğiyle Bolu’ya getirilmiş ve Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesindeki hayvan hastanesinde tedavi altına alınmıştı. 

Yeni sahibine teslim edildi

Tedavisi ve parazit aşıları yapılan “yoldaş” isimli golden cinsi köpek, sahiplendirildi. 19 yaşındaki Görkem Biçer isimli genç bugün Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne gelerek, gerekli prosedürlerin tamamlanmasının ardından “yoldaş”ı teslim aldı. Öte yandan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'da yürüyüşünü tamamladıktan sonra Bolu'ya döner dönmez “yoldaş”ı Veteriner İşleri Müdürlüğü'nde ziyaret etmişti.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.