Veteriner İşleri Müdürlüğü’nden ilaçlama çalışması

Veteriner İşleri Müdürlüğü’nden ilaçlama çalışması
31 Ekim 2018

Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, fare ve diğer zararlıların kış hazırlıklarını bertaraf etmek için şehir içi kanalizasyon hattını ilaçlıyor.

İlaçlama sezonuyla birlikte karasinek, sivrisinek, çınar-meşe zararlılarına karşı savaş açan ve başarılı bir ilaçlama dönemi geçiren Veteriner İşleri Müdürlüğü, şimdi de bu zararlıların kış hazırlıklarını engellemek için yeni bir eylem planını hayata geçirdi. Halk ve çevre sağlığının ön planda tutan eylem planı kapsamında Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, fare ve diğer zararlıların yaşam alanları olan şehir kanalizasyon hattını, çeşitli yöntemlerle ilaçlamaya başladı. Zararlıların kış hazırlıklarını bertaraf etmesi amaçlanan kapsamında ekipler, şuana kadar kanalizasyon hattında 620 noktada ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, ilaçlama çalışmalarına mart ayına kadar devam edecek.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.