Velileri ayağa kaldıran görüntüler

Velileri ayağa kaldıran görüntüler
13 Ekim 2021

Bolu'da Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerinin bindiği okul servisinde görevli rehber personel sinirlendiği minik öğrenciye küfürler savurarak defalarca tokatladı. O anların minibüste bulunan bir kişi tarafından görüntülenmesinin ardından çocuğu döven personel işten çıkarıldı.

Mehmet Akif Ersoy İlkokulundan geçtiğimiz gün öğle arasında okuldan öğrencileri alan serviste görevli rehber kadın, sinirlendiği minik öğrenciyi darp etti. Araçta bulunan diğer öğrencilerin önünde küfürler savuran kadın daha sonra minik öğrenciyi defalarca tokatlayarak dövdü. O anlar araçta bulunan bir kişi tarafından saniye saniye görüntülendi.

AİLE ŞİKAYETÇİ OLDU

Darp edilen çocuğun ailesi de polis merkezine giderek araç rehber personelinden şikayetçi oldu. Görüntülerin yayınlanmasının ardından Bolu Valiliği tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Çocuğu darp eden araç rehber personelinin de işine son verildi.

3 yorum yapılmış

  • Cengiz kartal 13 Ekim 2021 - 21:44
    Boyle kısılerın resmını buyutup belediye bınasına asıp ıfsa edıceksınkı bır daha hıc bır ısveren ıs vermıcek boyle kalekter yoksunu kısılere
  • Nebahat 14 Ekim 2021 - 22:36
    Allah belani versn seni benm elime verseler ya bi kucucuk cocuga mi gucun yetio terbiye yoksunu
  • İsmail15 Ekim 2021 - 20:01
    Allah belanı versin . küçük çocuğa gücün yetiyor.Böylelerine unutamayacağı bir ceza verilsinki bidaha ellerini bile kaldır maya cüret edemesin.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.