Vekillerimiz esnafı ziyaret etti

Vekillerimiz esnafı ziyaret etti
31 Aralık 2021

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 2021 yasama yılının sona ermesinin ardından İlimize gelen Ak Parti Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, İzzet Baysal Caddesi esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. 

Milletvekillerinin yaptığı ziyarette İl Başkanı Suat Güner ve Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak’ta yer aldı. Ak Parti heyet esnafları dolaşarak yeni ekonomi modelini anlattılar. 

2021 yasama yılının sona ermesiyle birlikte ilimize gelen Ak Parti Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, İzzet Baysal Caddesi esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinlediler. Esnafları tek tek dolaşan Ak Parti Milletvekilleri, yeni ekonomi modelini esnaflara anlatırken, son dönemlerde esnafların yaşadığı sorunları ve sıkıntıları dinlediler. 

9 yorum yapılmış

  • Serkan31 Aralık 2021 - 13:11
    Ortada para yok ekonomi yok milletle dalga gecionuz millet aç aç hepiniz yükünüzü tutmussunuz şimdiye kadar ne faydaniz olduki sırf rüzgar
  • Vatandas1 Ocak 2022 - 07:00
    Bu siyasetciler hangi yuzle utanmadan esnaf ziyareti yapiyorlar. Memlekette ekonomi mi kalmis.Hersey ates pahasi.Onlar anlattiklari yeni ekonomi modeline kendileri inaniyorlar mi acaba!
  • Kuşcubaşı1 Ocak 2022 - 11:38
    Gazi meclisimizin gönül adamı HDP hariç bütün vekillerin saygı ve sevgi duyduğu inandığı davasından asla sapmadan dimdik yürüyen hem ülkemizin hemde yöremizin gönül adamı Fehmi Vekilimize hele bi bakın kim geldi demek biraz abes kaçar.Bolu için hayatı hep Mücadeleyle geçmiş şehrimize yapılan bütün büyük yatırımların hep arkasında Fehmi Vekilimiz vardır sayın vekilim bunlar hep sizin emekleriniz Bolu ya kazandırdığınız proje ve yatırımları neden halk
  • Bolulu1 Ocak 2022 - 12:43
    Beyhude çabalar bunlar
  • Vatandas1 Ocak 2022 - 17:28
    Ak partili siyasiler esnafa, vatandasa bu zamlari nasil anlatacaklar?
  • Kalender1 Ocak 2022 - 17:36
    Ekonomiden şikayet eden arkadaş. Kim düzeltecek yalancı kemalmi, terörist hdp mi, yoksa fırıldak meralmi.
  • Uzaklardan2 Ocak 2022 - 10:32
    Kalender isimli arkadaş ekonomiyi kim düzeltecek derken 20 yıllık tek başına iktidarın ülkeyi ekonomik olarak bitirdiğini kabul ediyorsun yani. Bravo gerçekleri görmen güzel bir gelişme. Ayrıca şunu merak etme kim gelirse gelsin bunlar kadar batıramaz. 5 li çeteye verdiklerini geri alsin ülke kendine gelir bu kadar basit.
  • Değişim2 Ocak 2022 - 11:28
    Arzu Aydın bolunun pişmanlığıdır.
  • Melungeo 142 Ocak 2022 - 22:38
    para bitti zam yapmak zorundaydı mecbur asgeri ücreti biraz fazla yaptı ama öbür taraftan daha çok geçirdi birde vekilleri çok iş yapmışlar gibi gövde gösterisi yapıyorlar dua etsinler millet zamlardan bulanıp yuhlamıyorlar..yakında buda olur.patişah hikayesi gibi bu kadar zama rağmen bu sessizlik..hayra değil bakalım..

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.