VALİ AHMET ÜMİT CEP TELEFONUNU VERDİ

VALİ AHMET ÜMİT CEP TELEFONUNU VERDİ
28 Nisan 2020

Bolu Valiliği koordinesinde ihtiyaç sahibi aileler için yardımlar devam ediyor. Ramazan ayı için Bolu Valiliği tarafından hazırlatılan 6 bin 400 kuru gıda paketinin 4 bin 200 tanesi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştı. 

Vali Ahmet Ümit Bolu'da hiç kimsenin ekmeksiz aşsız kalmayacağını belirterek, "şayet biri zorda kalırsa beni arasın" diyerek cep telefonunu verdi.

Yapılan yardımlar hakkında açıklamalarda bulunan Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Ramazan Ayı nedeniyle çok güzel çalışmalar oldu ve olmaya devam ediyor. Bugün Kızılay'ın iş insanlarımız ve esnafla işbirliği içerisinde planlamış olduğu gönüllü öğretmenlerimizin de dağıtımını yaptığı 600'ün üzerinde kişiye yemek çıkartıyoruz. Bu sene ramazan faaliyetlerimizi korona virüs ile mücadele eksenine uygun olarak şekillendirmek durumunda kaldık. Bu çerçevede yardımlar öncelikle, prensip olarak kuru gıda yardımı şeklinde planlandı. Bugüne kadar 6 bin 400 paket hazırlandı. Bunun 4 bin 200 tanesi dağıtıldı. 2 bin 200 tanesi dağıtılmaya devam ediyor. Bundan sonra da devam edeceğiz. İlimizde hiç kimse kimsesiz değil,kimse ekmeksiz aşsız da olmayacak”dedi ve kendi kullandığı 05322240474 nolu telefonu vererek zorda kaldıklarında bu telefona ulaşmalarını söyledi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.