Usta Gazeteci Caner Güngör'e Evinde Ziyaret

Usta Gazeteci Caner Güngör'e Evinde Ziyaret
2 Aralık 2022

Eski Sağlık Bakanı Recep AKDAĞ, Ak Parti Bolu İl Başkanı SUAT GÜNER, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım KONAK ve Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz gün talihsiz bir saldırıya uğrayarak ağır yaralanan ve tedavi gören usta gazeteci Caner GÜNGÖR’ü evinde ziyaret ettiler ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 

Eski Sağlık Bakanı Recep AKDAĞ, usta gazeteciye bu yaşanan talihsiz olayla ilgili yaşadığı üzüntüyü dile getirdi ve geçmiş olsun dileklerini sundu. Olayın yakın takipçisi olacağını ve sorumluların en ağır cezaları almaları için bizzat konuyu takip edeceğini dile getirdi.

 

Bakan AKDAĞ ayrıca Ak Parti’nin kuruluş aşamasından bu yana usta gazeteci Caner GÜNGÖR ile iyi bir dost olduklarını, yaşadığı bu üzücü olaydan dolayı kendisinin de çok acı duyduğunu ifade etti.

 

Tecrübeli gazeteci Caner GÜNGÖR ise, çok eskiye dayanan bir dostluklarının olduğunu ve bu ziyaretleri için ise son derece onur duyduğunu dile getirdi.

5 yorum yapılmış

  • Sebenli3 Aralık 2022 - 00:37
    CANER BASKAN BELEDİYE BASKANİ OLSANA OLSANA OLSANA
  • esnaf vatandaş3 Aralık 2022 - 01:04
    Caner reis çok geçmiş olsun rabbim seni ailene bağışladı tez vakitte eshi sağlığına kavuş yapılacak çok işin var sorulcak olan çok hesap var...
  • yaren143 Aralık 2022 - 01:35
    sadece caner güngör belediye baskani olmasın, suat baskanda milletvekili olsun.
  • Zeko3 Aralık 2022 - 02:32
    Abim çok geçmiş olsun allah şifa versin en yakın bi zmn da boluya geliyorum tez vakitte sağlığınıza kavusursunuz inşallah
  • Ali Karaman 4 Aralık 2022 - 01:32
    Caner abi senin tekrar sahalarda görmek muhteşem geçmiş olsun bir daha bizleri bu kadar üzme Caner abi

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.