Ünlü sanatçı Bolu'da öğrencilerle birlikte marş okudu

Ünlü sanatçı Soner Arıca’nın Cumhuriyetin 100. yılı anısına yazıp bestelediği "Cumhuriyet Marşı"nı Bolu'da öğrencilerle birlikte seslendirdi. 

19 Ekim 2023

Söz ve müziği Soner Arıca'ya ait olan "Cumhuriyet Marşı" büyük beğeni toplamıştı. Ünlü sanatçının  Cumhuriyetin 100. yılı anısına yazıp bestelediği bu marşı İmza Okullarının öğrencileri ile birlikte seslendirdi.

Okulun müzik öğretmeni Deniz Göktaş'ında yakın arkadaşı olan sanatçı Soner Arıca sürpriz bir şekilde İmza Okulllarının öğrencilerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gösterisi için yaptıkları provaya katıldı.

Ünlü sanatçıyı karşılarında gören öğrenciler oldukça mutlu olurken Soner Arıca öğrencilerin kurduğu koroya katılarak, öğrencilerle birlikte kendisinin yazıp bestelediği "Cumhuriyet Marşı"nı seslendirdi.

2 yorum yapılmış

  • SALIHTUVAR EM.POLİS MİLLİ TAEKWONDO ANT 19 Ekim 2023 - 17:31
    TEBRİKLER HOCALARIMA ÇOCUKLARIMIZA VE ONLARA BU IMKANI SAGLAYAN SALINU TAHSIS EDEN BOLU BELEDIYESINE TEŞEKKÜR EDERİZ SONERBEYDE BOLUMUZA GELDIGI TEŞEKKÜR EDERIZ
  • Şenol Ertugrul19 Ekim 2023 - 20:24
    Çok güzel olmuş,yüreklerimize,emeklerinize sağlık,tesekkurler

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.