Ülkücüler sokağa inip vatandaşları aşıya davet etti

Ülkücüler sokağa inip vatandaşları aşıya davet etti
7 Temmuz 2021

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem ve yönetim kurulu üyeleri, Vilayet Meydanı’nda bulunan Kovid-19 aşı uygulama alanında bulunan personeli ziyaret ederek, tatlı ikramında bulundu. Özkalem, “Dünya’yı etkisi altına alan pandemi sürecinden en çok sağlık çalışanları etkilendi. Ancak buna rağmen pandemiyle mücadelede özveriyle görevlerini yapmaya devam ediyorlar. Ülkü Ocakları olarak pandemi sürecinde verdikleri mücadele nedeniyle sağlık çalışanlarına teşekkür etmek istedik” dedi.

Aşılama çalışmalarında önemli bir yol kat eden kentimizde, sağlık çalışanları kurulan stantlarla vatandaşları aşı olaya davet ediyor.

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem ve yönetim kurulu üyeleri, pandemin başından bu yana özveriyle mücadele eden sağlık personelini unutmadı. Aşılama çalışmaları kapsamında Vilayet Meydanı’nda kurulan stantta görev yapan sağlık personelini ziyaret eden Ocak Başkanı Özkalem, personele tatlı ikramında bulundu.

Sağlık personelinin özverili çalışmaları sonrası bu günlerin muhakkak bir gün geride kalacağını belirten Başkan Özkalem, “Dünyamızı etkisi altına alan bir pandemi sürecinden geçiyoruz. Özellikle sağlık personelimizin özverili çalışmaları ve devletimizin aşı noktasında yaptığı çalışmalar neticesinde bir noktaya gelindi. Ancak bu süreci geride bırakabilmemiz için aşı çalışmalarının da hız kesmeden devam etmesi gerekiyor. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Vilayet Meydanı’nda kurulan aşı standını ziyaret ederek, hemşehrilerimizi aşı olmaya davet etmek istedik. Sağlık personelimiz burada yapılan çalışmalar ile aşının gücünü vatandaşlarımızın hizmetine sunuyor. Vatandaşlarımızın da aynı duyarlılık ile aşılarını yaptırmalarını bekliyor ve “Haydi Bolu Aşı’ya diyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.