Ülkücüler öğrencileri Aladağ'a çıkardı

Ülkü Ocakları Bolu il Başkanlığı ve BAİBÜ Türk Dünyası Topluluğu Eğitim Öğretim dönemimin başlamasıyla öğrencilerin kaynaşması ve  Bolu'nun doğa güzelliklerinin tanıtılması amacıyla Geleneksel Aladağlar İzcilik Kampı Piknik programı düzenledi.

Ülkücüler öğrencileri Aladağ'a çıkardı
16 Ekim 2023

Düzenlenen piknik programına yaklaşık 35 otobüs ile ulaşım sağlandı ve  1200 öğrenci katıldı.

"Üniversitemize hoşgeldiniz dedik" 

Piknikle ilgili konuşan Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, "Piknik programımız tüm öğrencilerimize ücretsiz olarak gerçekleştirilmiş olup, Okçuluk, Oryantiring, Futbol, Voleybol, Müzik, Çeşitli Turnuvalar, Doğa yürüyüşü gibi etkinlikler yer alarak, yemek ikramında bulunulmuştur. Yapılan sürpriz çekilişlerde öğrencilerimize 250 çeşit hediye verilmiştir. Öğrenci kardeşlerimiz için faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam edecektir. Bolu Ülkü Ocakları olarak gücümüzü ve farkımızı göstermenin, programımızı kazasız ve güzel bir şekilde bitirmemizin de haklı gururunu yaşamaktayız. Programımıza katılım sağlayan MHP Bolu Milletvekilimiz İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanımız ilhan Durak’a ve etkinliğimizin yapılmasına destek veren tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.