Üç beş oy uğruna bu yaşanan rezillik nedir

Aktaş Mahallesindeki yeni binasına taşınan Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası hizmete girerken, açılış töreninde yaşananlar skandaldan başka birşey değildi.

4 Ocak 2024

2004 yılında dönemin Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından yapılan şimdi ise Aktaş Mahallesindeki yeni binasına taşınan Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası hizmete girerken, açılış töreninde yaşananlar 'yazıklar olsun' dedirtti.

Boluluların yardımlarıyla geçmiş dönem Belediye Alaaddin Yılmaz tarafından hizmete açılan ve Tanju Özcan döneminde de hizmet vermeye devam eden Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası’nın  yeni binasına taşınması adeta şova dönüştürüldü.

Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası’ndan yardım alan bir kadın ve engelli bir çocuğun eline mikrofon verilerek, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında methiyeler düzmesi istenilince, ortaya hoş olmayan görüntüler çıktı.

Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası’ndan yardım alan vatandaşların bugüne kadar çıkan haberlerde yüzleri bile saklanırken, açılışta yardım alan iki vatandaşın eline mikrofon tutuşturularak, Tanju Özcan’a methiyeler düzmesi istenilmesi, tepkilere neden oldu.

Yaklaşan seçim öncesi iki gariban vatandaşın adeta seçim malzemesi olarak kullanıldığını söyleyen vatandaşlar, Başkan Özcan’ın bu şovuna tepki gösterdiler.

2 yorum yapılmış

  • İbrahim kıymaz 4 Ocak 2024 - 21:42
    Sayın başkan yardım yapmak çok güzel bir şey, ancak ihtiyaç sahibi garibanı rencide etmek doğru değil elbette, sağ elin verdiğini sol el duymayacak, her insanın gururu vardır,
  • Bolulu6 Ocak 2024 - 13:54
    Ne dinimizde, ne de sosyal hayatımızda hiç hoş olmayan bir tanıtım. Bolumuza yakışmamış. Başkanın Belediye otobüslerinde sıkışıp kalan vatandaşların durumunu görmesi için, otobüsle şehiriçi dolaşmasını bekliyoruz. Çözümü, acilen büyük otobüslerin alınıp servise sokulması, şehiriçinde paralı minübüs ve dolmuş taksilerin hizmete sunulması gerekir. Özellikle bayan yolcular çok bezgin ve isyandalar. Artık yeter.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.