Türkiye'nin en büyükleri Bolu'ya geliyor

Türkiye'nin en büyükleri Bolu'ya geliyor
25 Temmuz 2023

2023 EXTREME KUPASI’nın ilk yarışı Bolu Doğa Sporları Ve Offroad Spor Kulübü tarafından Çakmaklar mevkiinde gerçekleşecek.

TR-1 ve TR- 2 Kategorisinde yarışacak olan yarışmacılar zorlu bir mücadele ile kıyasıya yarışacaklar. 8 Araç 16 Sporcunun katılacağı bu yarışa bütün spor severler davet edildi. 
 
Organizasyon 29 Temmuz Cumartesi Günü Saat: 12:30 da Bolu Çakmaklar Offroad Parkurunda başlayacak. 30 Temmuz Pazar Günü Saat: 12:15 de ikinci güne start verilecek saat: 15:00 da yarışın ödül töreni gerçekleştirilecek. 
 
Organizasyon ile ilgili bir açıklama yapan BOLOFF Başkanı Burhan Turan “Böylesine büyük bir organizasyonun ev sahipliğini yapmaktan çok mutluyum. Bütün yarışmacı arkadaşlarımızın çok keyifli bir yarış geçirmelerini temenni ediyoruz.” dedi.

Yarışma Direktörü Ömer Konuk ise Bolu şehrini tanıtan bu güzel organizasyonun direktörü olmaktan mutlu olduğunu belirterek “Bu yarışta, katılımcılarımıza unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Özenle hazırladığımız parkur, zorlu engeller ve nefes kesen manzaralarla dolu. Katılımcılarımızın yeteneklerini sınayacak ve sınırlarını zorlayacak bir yarış olacağını söyleyebilirim. Desteklerini eksik etmeyen başta Bolu Valimiz Sayın Erkan KILIÇ’a, bütün kurumlarımıza ve Bolu halkı olmak üzere bütün sponsorlarımıza teşekkür ederiz. Umarım Extreme Kupasının ilk yarışında bütün yarışmacılarımız ve değerli izleyiciler için güzel bir hafta sonu olur.” şeklinde konuştu. 
 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.