Türker Ateş'ten yerel seçime dair iddialı açıklamalar

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş yaptığı açıklamada CHP’nin Bolu merkezdeki üstünlüğünü sürdüreceğini belirterek doğru bir adayla seçimi kazanacaklarını söyledi.

Türker Ateş'ten yerel seçime dair iddialı açıklamalar
20 Ekim 2023

Cumhuriyet Halk Partisi’nden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın durumu, Bolu seçim hesaplarını alt üst ederken, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Türker Ateş yerel seçimle ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.

İyi bir adayla CHP'nin Bolu merkezi tekrar alacağını söyleyen Ateş, "Açıkça söylemek gerekirse Bolu merkezde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir üstünlüğü var. AK Parti döneminde değişiklik olmuş ama Tanju Bey’le tekrar Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediyesi’ni almış. Sürece baktığımız zaman Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bolu merkezde seçimi kazanma olasılığı çok yüksek. Doğru bir adayla çıkıldığı zaman tekrar Bolu merkezi alacağımızı düşünüyorum.

Şu an da iki tane ilçemizde Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarımız görev yapıyor. Bu sayının da artacağını düşünüyorum. Alt yapımızla, kadrolarımızla sorunları çözebilecek bir yapıya sahibiz. Seçimlerden başarıyla çıkmamız için bizim sahada olmamız lazım. Hem gençlik kolları, hem kadın kollarıyla, biz de milletvekili olarak sahada çalışmamız lazım.  Halkımızın umudu biziz ve bu umut tekrardan yeşermek zorunda. Bu umudu boşa çıkarmamak için elimizden gelen gayreti göstermek zorundayız” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.