Türker Ateş'ten Bolu'ya yatırım ve istihdam sözü

Türker Ateş'ten Bolu'ya yatırım ve istihdam sözü
11 Mayıs 2023

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu birinci sıra Milletvekili Adayı Türker Ateş kendisini yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen Bolu halkına teşekkür ederek, gelişim ve istihdam sözü verdi.

CHP milletvekili adayı Türker Ateş saha çalışmasına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün Bolu Belediye Meydanında Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen mitingde binlerce Bolu’lunun karşısına çıkan Ateş meydanı dolduran vatandaşlara teşekkür etti. 

“BOLU KARARINI VERMİŞ”

CHP 1’ci sıra Milletvekili adayı Türker Ateş “ Bolumuzda coşkuyla ağırladığımız 13’cü Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu bağrına basan tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bolu kararını dün Bolu Belediye meydanına gelerek verdiğini gösterdi. Bizlere teveccüh gösteren desteklerini ileten herkese teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

“ANKARA’YI BOLU’YA GETİRECEĞİZ!”

Ben Türker Ateş olarak Bolu için gece gündüz istihdam ve ekonomik olarak Ankara’yı Bolu’ya taşıyacağıma söz verdim derken “20 yıllık Ticaret odası başkanlığı dönemimde Bolu için birçok projede imzamız var. Daha da yenilerine hep birlikte imza atacağız. Ankara bürokrasisini çok iyi biliyorum. 14 Mayıs’tan sonra 13’cü Cumhurbaşkanı olarak seçeceğimiz sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile projelerimizi paylaştık. Çok beğendiğini ve hemen başlanacağının sözünü aldık. Bolu gelişecek. Bolu’da istihdam artacak söz veriyoruz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.