Türker Ateş Kazım amcayı ziyaret edip bayramlaştı

Türker Ateş Kazım amcayı ziyaret edip bayramlaştı
23 Nisan 2023

CHP Bolu 1’nci sıra Milletvekili adayı Türker Ateş, geçmiş dönem CHP İl Başkanı Kazım Karsu'yu evinde ziyaret ederek bayramlaştı.

Ateş, “Tüm islam aleminin Ramazan bayramını kutluyorum. Köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımız ile bayramlaşıyoruz. Bizleri kucaklayan bağrına basan tüm hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum”dedi.

CHP Bolu 1’nci sıra Milletvekili adayı Türker Ateş seçim çalışmaları kapsamında köylere giderek vatandaşlar ile hem bayramlaşıyor, hemde projelerini aktarmaya devam ediyor.

Ateş, CHP geçmiş dönem İl başkanı olan ve Bolu’da herkes tarafından sevilen Kazım Karsu’yu evinde ziyaret ederek bayramlaştı. Kazım Karsu Türker Ateş’in ziyaretinden oldukça memnun kaldığı ifade etti.

Ateş “Bugün çalışmalarımıza değerli büyüğümüz Kazım Karsu ağabeyimiz ile bayramlaşarak başladık. Kendisinin fikirleri ve değerlendirmeli benim için çok kıymetli. Kendisine bizleri misafir ettiği ve değerli fikirlerini bizler ile paylaştığı için çok teşekkür ediyorum”dedi. 

Kazım Karsu ziyaretinden sonra merkeze bağlı Yakabayat ve Yakuplar köyünü ziyaret eden Ateş’i köy halkı oldukça sıcak karşıladı. CHP Bolu 1’nci sıra Milletvekili adayı Türker Ateş köylerde vatandaşlar ile bayramlaşırken projelerini ve fikirlerini köy halkı ile paylaştı. Kendisinin ziyaretinden ötürü oldukça memnun kalan her iki köy halkı Ateş’in projelerini de oldukça beğendiler. 

Türker Ateş “Bugün çalışmalarımıza köylerimizde vatandaşlarımız ile hem bayramlaşıyoruz hemde sohbet ediyoruz. Her birinin gönlüne dokunacak projelerimiz hazır. Köyde yaşayan vatandaşlarımız bizlerden umutlu. Desteklerini ifade ediyorlar. 14 Mayıs’ı iple çektiklerini dile getiriyorlar. Kendilerine şahsım adına söz veriyorum. 14 Mayıstan sonra sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da söylediği gibi Sana söz çiftçi kardeşim. Baharlar gelecek”dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.