Türker Ateş Bolu'da yaşanan bu doğa katliamını meclis gündemine taşıyor

Bolu milletvekili Türker Ateş Gerede çayında incelemelerde bulundu. Bölge halkının büyük hassasiyet gösterdiği Gerede çayında inceleme yapan milletvekili Ateş, çayda yaşanan kirlenmeyi meclis gündemine taşıyacak.

Türker Ateş Bolu'da yaşanan bu doğa katliamını meclis gündemine taşıyor
26 Eylül 2023

Gerede çayında aşırı kirlenmeden dolayı yıllardır süre gelen balık ölümleri ve pis kokuyu yerinde incelemek için Bolu Milletvekili Türker Ateş bölgeye gitti.

Konuyla ilgili ilk defa bir milletvekilinin bölgeye geldiğini söyleyen vatandaşlar, aşırı kirlenmeden dolayı çayda sürekli balık ölümlerinin yaşandığını, pis kokan dere yüzünden evlerinin pencelerini bile açamadıklarını dile getirerek Gerede çayında yaşanan bu rezalete son vermesi için milletvekili Ateş'ten destek istediler.

Gerede çayında yaşanan bu duruma sessiz kalmayacağını söyleyen Türker Ateş bölge halkını tek tek dinleyerek konuyla ilgili çalışmalara başladı. Türker Ateş bu yaşanan doğa katliamını meclis gündemine taşıyacağını ve bu konuda bir soru önergesi, hazırlayacağını ifade etti.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.