Türk bayrakları yerlerde, hindiler üzerinde

Türk bayrakları yerlerde, hindiler üzerinde
9 Aralık 2019
CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu'nun sahibi oldu D-100 kenarında bulunan akaryakıt istasyonundan alışveriş yapmaya giden vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şaşkınlık yaşadılar. İş yerinde kullanılmayan bir bölümde hindilerin olduğu ve yerlerde Türk Bayraklarının gelişi güzel bir şekilde hindilerin ayaklarının altında gezdiği görüldü. Vatandaşlar bu manzarayı cep telefonları ile görüntülediler. Akaryakıt istasyonunun hemen girişinde kullanılmayan bir bölümde seçim ve mitinglerde kullanıldığı tahmin edilen Türk Bayraklarının yerlerde olduğu görüldü. İçeride beslenen ve yılbaşı için alındığı tahmin edilen hindiler Türk Bayraklarının üzerinde gezinirken bayrakların üzerine dışkılarını yaptıkları görüldü.
Muhtemelen Kazım Karsu'nun bilgisi dahilinde olmayan bu manzarayı akaryakıt istasyonuna alış veriş için giden vatandaşlar cep telefonu ile görüntüledi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.