Tekin Hoca'dan tokat gibi cevap

Tekin Hoca'dan tokat gibi cevap
2 Mayıs 2016
Boluspor'lu futbolcuların Cuma günü primlerini alamadıklarını gerekçe göstererek antremana çıkmak istemediklerini, Fatih Tekke'nin müdahalesiyle oyuncuların antremana çıktığını yazmıştık. Bu haberimizin ardından Boluspor'un kaptanı Adem Alkaşi ve ikinci kaptanı Alican Karadağ açıklama yaparak böyle bir olayın yaşanmadığını iddia etmişlerdi. Bu gelişmeler ışığında Bolunun duayen spor yazarlarından Tekin Aytugar Bolu Olay h-Gazetesi'nde kaleme aldığı köşe yazısında gerçekleri tokat gibi yüzlerine vurdu. İŞTE TEKİN AYTUGAR'IN ÇOK SES GETİRECEK O YAZISI...

BOLUSPOR’UN SÖZCÜLÜĞÜ İKİNİZE KALDIYSA VAY HALİMİZE!!!

Kimdir bunlar, Kaptan Adem Alkaşi ve ikinci kaptan Alican Karadağ! Bir arkadaşımızın yaptığı habere istinaden, ne diyorlar? Yalan yazan gazeteciler diyor bu ikili! Size şimdi bir soru soracağım, araba alım satımında, yönetici müsvettesi İsmail Okur’la Erzurum’dan alınan Sefer arasında yaşananları bir hatırlayacak olursak; bu ikili gene bu olayda beni de işin içine almaya ve Başkan Savaş Abak’la birlikte, arabanın ne alımında nede arabanın servise gösterilmesinde hatta arabaya hiç binmedikleri halde Sefer’i harcamak için beraberce tüysüz bir gazeteci ile tiyatro oynadılar mı? Biz yutmadık tabi ki… Yaptıkları 32 transferde el ele olan İsmail Okur, Adem Alkaşi ve Alican Karadağ üçlüsü haber sonrası ne demiş, Fatih Tekke ile biz Perşembe günkü idmanda, idman programı hakkında konuştuk, yok ya… Hatta öyle inandırıcı konuşmuşlar ki, başkanları hastaymış da, bunu yaparlarmış falan. Paralarını da kuruşuna kadar almışlar. Tabi ki siz ikiniz aldınız, tabi ki siz Başkanın yanındasınız, başkanın neferlerisiniz ve paranızı alırısınız. Siz bu takıma ihanet ederek, bazıları ile el ele olan Kemal Tokak, Hüsnü Başkurt ve diğerlerinin alınmasına kefil olmadınız mı? Dediğinize göre Başkan demiş ki size, Cuma günü bir yerden para gelecek, geldiğinde paralarınız hesabınızda, gelmezse pazartesi hesabınızda. Şunu da herkes bilmeli ki yöneticilerin prim verme gibi bir zorunluluğu yok. İnsanda utanma, insanda arlanma ve insanda yüz olur. 11 haftadır galip gelmiyorsun, arada bir maç kazanıp pirim için artistlik yapıyorsunuz! Sizin söyleminize göre hiç alacağınız yok. Ne yüzle bu para için Başkanınızı arıyorsunuz. Demek istiyorsunuz ki, bizim dinimizde para, imanımızda. Yazıklar olsun size. Ondan sonrada 28’inde yapılacak olan kongreyi dilinize doluyorsunuz. Kongre adına yapılmış habermiş. Size ne kongreden, sizler Boluspor kongre üyesi misiniz? Yoksa Boluspor yönetimine mi talipsiniz? Bakın ikinize söylüyorum, Bolu’da oynanacak olan Balıkesir maçına sakın çıkmayın ama siz ikinizin para için giremeyeceğiniz kılıf olmadığını da biliyorum. Çünkü maç başınız vardır, sonuna kadar almak istersiniz. Ben diyorum ki, nasılsa alacağınız kalmamış ve ikinizde Balıkesir maçında 18’de yer almayın. Aslında bu haberi yapan arkadaş cevap vermesi gerekirdi ve cevabı da beyler siz değil, varsa futbol şube sorumlusu vermeliydi! Siz kimsiniz yahu arkadaş, Boluspor’un paralı işçileri değil misiniz? Bugün Boluspor formasını öpersiniz, seneye hangi formayı öpersiniz ki onu da Allah bilir. Bırakın bu işleri, üstünüze vazife olmayan işlere burunlarınızı sokmayın. Size tavsiyem, sakın ola 15 Mayıs’taki oynanacak olan Malatya maçından sonra değil Bolu’ya gelmeyi, Bolu’nun yakınından bile geçmeyin! Unutmadan şunun da bilinmesini isterim, seyirci bir oyuncuyu tribüne çağırdı diye soyunma odasında tokatlayan, istediğinizi işe aldıran, istediğinizi işe aldırmayan, Cüneyt Hocanın gitmesi için çalışan da sizlersiniz, kimi kandırmaya çalışıyorsunuz?

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.