Tehdit ve şantaj iddiasında karar açıklandı

Tehdit ve şantaj iddiasında karar açıklandı
11 Aralık 2017

Geçtiğimiz hafta bir iş adamının kendisinden tehdit ve şantajla para istediğini belirttiği ve yapılan operasyonla seri numaraları alınmış paralarla yakalanan televizyon sahibi Mehmet Altun ve pazarlığa aracı olduğu iddia edilen Latif Yıldız çıkartıldıkları Sulh Ceza Mahkemesi sonrası adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken bu dosya kapsamında gözaltına alınan İmdat Aslan ise serbest kaldı.

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması Bolu Çatı Yapılanması davasında tutuksuz yargılanan işadamı Abdullah Onurlu Bolu'da yayın yapan bir televizyon kanalının sahibi olan Mehmet Altun'un kendisinden para istediğini, vermemesi halinde televizyon kanalından kendisine FETÖ'cü damgası vuracağını söylediğini iddia ederek şikayetçi olmuştu. Şikayet üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Mehmet Altun'u seri numaraları alınmış paralarla tehdit ve şantaja aracılık ettiği ileri sürülen Latif Yıldız'ın mağazasında gözaltına alınmıştı. Daha sonra dosya kapsamında İmdat Aslan'da gözaltına alınmıştı. Emniyette gözaltında tutulan 3 kişi bu sabah adliyeye çıkarıldı.  Mehmet Altun tutuklanma istemiyle, Latif Yıldız ve İmdat Aslan ise Adli Kontrol şartıyla serbest bırakılması için Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edildiler. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşma sonrası Mehmet Altun ve Latif  Yıldız adli kontrol şartıyla, İmdat Aslan ise direk serbest bırakıldı.

1 yorum yapılmış

  • Muhammed Gökmen11 Aralık 2017 - 15:52
    Suçüstü yapmamışlar mıydı? Demek mi sırtını bir yerlere yaslaman gerek..

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.