Taraftardan rektöre çok sert tepki

Taraftardan rektöre çok sert tepki
29 Eylül 2019

İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baysal, Mengen’deki Gastronomi Bölümünün Bolu’ya taşınması konusuyla ilgili olarak BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya sitem etmişti. Ahmet amcamızın zaman zaman gözyaşları ile anlattığı olayın ardından BAİBÜ rektörü Mustafa Alişarlı'ya tepkiler çığ gibi büyüyor. Son olarak Boluspor taraftar grupları bir açıklama yayınladı.

Haddini bil Rektör!! İzzet babamız ve Ahmet Baysal amcamız Bolu'muzun değeridir ve bizlerin kırmızı çizgisidir. Onun eserlerine yapılacak olan en ufak yanlış bizlere ve Bolu halkına halkına yapılmış demektir. İzzet babamızın bizlere emanet bıraktığı eserlerine ve Ahmet Baysal amcamıza sahip çıkmak boynumuzun borcudur. O yüzden şunu asla unutmayın ki Ahmet Baysal amcamızın özünden düşen bir damla yaşa bizler ve Bolu halkı onbinler ile siper olur. Biran önce saçma fikirlerinizi, gerekesiz projelerinizi kendinize saklayın ve İzzet babamızın kemiklerini, Ahmet amcamızın yüreğininl sızlatmaktan vazgeçin. Yoksa tepkimiz çok daha sert olacaktır. Sabrımızi zorlamayın!! YARENLER & CADDE 14

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.