Taraftar deplasmana OTOSTOP ile gidiyor.

Taraftar deplasmana OTOSTOP ile gidiyor.
17 Aralık 2022

Boluspor’un tanınmış taraftar grupları Yarenler ve Cadde 14 geçtiğimiz gün Instagram üzerinden yaptıkları duyuru ile deplasmana gitmek için otobüs bulamadıklarını, özellikle taraftarlardan sorumlu başkan yardımcısı aynı zamanda CHP’den belediye meclis üyesi olan Cevat Çatladı’dan da bu konu için bir girişim olmadığına dair şikayetlerini dile getirmişlerdi.

 ‎

Tanınmış taraftar grupları Yarenler ve Cadde 14, Instagram üzerinden bu sorunu dile getirip çok da dikkat çekmiş olmalarına rağmen, otobüs desteği alamayan Yarenler & Liseli Yarenler üyeleri bugün oynanacak olan Eyüpspor – Boluspor maçına Motorsiklet, Otostop ve benzeri yollarla, İstanbul’a, bu şehrin en büyük manevi değerlerinden birisi olan Boluspor’a destek olmaya gidiyorlar.

 ‎

- ONLAR VIP ARAÇLARLA GEZERKEN BU ŞEHRİN ÇOCUKLARI CEFA ÇEKİYOR.

 ‎

Bu duruma taraftar gruplarından cevap gecikmedi. Yarenler ve Cadde14 gruplarının bu duruma dair Instagram sayfalarında yaptıkları açıklamada, Yarenler & Yarenler Lise üyelerinin deplasmana Motorsiklet, Otostop ve benzeri yollarla gittiklerini duyuran @yarenlerboys sayfası, “Onlar VIP araçlarla gezerken bu şehrin çocukları cefa çekiyor.”  açıklamalarında bulundu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.