Tanju Özcan'ın bir algı operasyonu daha patladı

Bugün Bolu’nun bazı basın yayın organlarında çıkan “Veysel Tiryaki’den Bolu Belediye Başkanı’na destek” başlıklı haberlere ilişkin, Veysel Tiryaki yalanlama gönderdi.

Tanju Özcan'ın bir algı operasyonu daha patladı
4 Mart 2024

Ankara Altındağ'dan Belediye Başkan Adayı olan Bolulu tanınmış siyasetçi Veysel Tiryaki'nin ismini proje açıklamarında kullanarak destek aldığını söyleyen Tanju Özcan'ın bir algı operasyonu daha patladı.

Bugün Bolu’nun bazı basın yayın organlarında çıkan “Veysel Tiryaki’den Bolu Belediye Başkanı’na destek” başlıklı haberlere oldukça sert bir açıklama yapan Veysel Tiryaki, "Mevcut Bolu Belediye Başkanı ile haberde bahsedildiği gibi bir görüşmem dahi olmamıştır" dedi.

Bolulu hemşehrilerim benim misafirimdir, Tanju Özcan'ın değil

Tiryaki açıklamasında, "Bolulu hemşehrilerimizin tedavi için Ankara’ya geldiklerinde kalacak yer sıkıntısı yaşadıklarından haberdar olmam üzerine, ben de Altındağ Belediye Başkanlığı dönemimde hasta ve hasta yakınları için kurduğumuz ve halen faaliyette olan konukevinde Bolu’dan gelen hemşehrilerimiz de dahil Türkiye’nin farklı illerinden gelen hasta ve hasta yakınlarını misafir ettiğimizden bahsederek,  Allah kısmet ederse tekrar göreve gelmemizle birlikte Bolulu hemşehrilerimizin daha önce olduğu gibi yine Altındağ Belediyesi konukevlerinden faydalanabileceğini ilettim. Durum bundan ibarettir.

Bizim desteğimiz Muhammed Emin Demirkol'a

Benim mevcut Bolu Belediye Başkanı’na destek vermem söz konusu bile olamaz. Bizim desteğimiz Bolulu hemşehrilerimize ve AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayımız Sayın Muhammed Emin Demirkol’adır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.