Tanju Başkandan yeni açıklama

Tanju Başkandan yeni açıklama
30 Haziran 2023

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun değişmesi için yürüyüşe çıkacak olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Hakkı yenenler için BAŞ-KAL-DI-RI-YO-RUM” dedi.

Geçtiğimiz günlerde 3 Temmuz’da CHP’de değişim olması için Bolu’dan Ankara’ya yürüyeceğini söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yürüyüşe 3 gün kala açıklamalarını tazeledi. Başkan Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu’na başkaldırdığını açık bir dille ifade ederek milyonlarca Atatürkçü, Cumhuriyet sevdalısı ve hakkı yenen parti emekçileri için yürüyüşü yapacağını dile getirdi.

“BAŞ-KAL-DI-RI-YO-RUM”

“Değişime bir adımda sen at” slagonuyla yola çıkan Özcan, “Köroğlu, halkı için nasıl Bolu Beyi’ne başkaldırdıysa, ben de değişime karşı çıkan Kılıçdaroğlu’na, milyonlarca Atatürkçü, Cumhuriyet sevdalısı ve hakkı yenen parti emekçileri için BAŞ-KAL-DI-RI-YO-RUM” paylaşımında bulundu.

Diğer yandan yürüyüşe özellikle kraldan çok kralcılardan kimlerin katılacağı merakla bekleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.