Tanju Başkandan türkü resitali

24 Ocak 2020

Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği korosu tarafından, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bordo Salon’da ‘Türkü türkü Türkiyem’ adlı yeni yıl konseri düzenlendi.Konserin sonuna sahneye çıkan ve iki şarkı seslendiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, salondakilerden büyük alkış aldı.

Şefliğini Tahsin Arslan’ın yaptığı Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği korosu tarafından, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bordo Salon’da ‘Türkü Türkü Türkiyem’ adlı yeni yıl konseri gerçekleşti.   Yaklaşık 3 saat süren ve birbirinden eserlerin seslendirildiği konser salondakilerden büyük beğeni aldı. Konserin sonuna doğru sahneye çıkan ve 2 şarkı seslendiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dinleyenlerin büyük beğenisi kazandı.Konser sonunda bir konuşma yapan Başkan Özcan; “Ben farkındalık yaratmak için sahneye çıktım. Bu tür konserlere ve etkinliklere halkımızın katılımını sağlamak için buradayım” dedi. Başkan Özcan konuşmasının sonunda önce Bolu Belediyesi Türk Musikisi Topluluğu’na verdiği desteklerden dolayı hayırsever iş adamı Orhan Uçar’a sonra da şef Tahsin Arslan teşekkür plaketi takdim etti.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.