Taksiciyle müşteri biribirine girdi

Taksiciyle müşteri biribirine girdi
28 Ekim 2016
Bolu'dan taksiyle Düzce'ye giden aile ile taksici arasında yakıt parası yüzünden birbirine girdi. Otomobil içinde başlayan kavgada taksici kuru sıkı tabancayla müşterinin yüzüne ateş etti.
Olay, Ramazan Beklen isimli vatandaşın Bolu Valilik arkasında bulunan taksiyi çağırıp, eşi ve çocuğu ile Düzce’ye  gitmek istemesi ile başladı. Bolu’dan Düzce’ye ailesi ile giden Ramazan Beklen ve taksi sürücüsü Ramazan Kurt, Düzce Atatürk Bulvarında seyir halinde iken araç içerisinde tartışmaya başladı ve tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Yaşanan korku dolu anlarda bir anne ve bebeği kavganın tam ortasında kaldı.
Kuru sıkı tabancayla ateş etti
Atatürk Bulvarında seyreden bir otomobil içerisinde yaşanan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Tarafların tekme tokat kavgasında, bir anne ve çocuğu arada kaldı. Silahlı kavga iddialara göre şöyle gelişti; Ramazan Kurt isimli şahıs, Bolu Valilik arkasından otomobiline aldığı Ramazan Beklen ile eşi ve çocuğunu Düzce’ye getirdi. Otomobil Atatürk Bulvarı üzerinde seyrederken Ramazan Kurt, Ramazan Beklen ile yakıt parası yüzünden tartışmaya başladı. Araç içerisinde tartışmaya başlayan ikili daha sonra seyir halindeki otomobilde yumruk yumruğa kavgaya tutuştu. Sürücü Ramazan Kurt aracını yol kenarında çekerek Ramazan Beklen ile kaldırımda kavga etmeye sürdürdü. Araçta bulunan bir bebek ve annesi kavgaya şahit oldu. Ramazan Kurt yanında bulundurduğu kurusıkı silahı çıkartarak Ramazan Beklen’in yüzüne doğru birkaç el ateş etti. Anne ve bebeğin korkulu bakışları arasından yaşanan bu olaya vatandaşlar müdahale etti. Olay yerine gelen emniyet güçleri tarafları alarak karakola götürdü. Yaralanan Beklen Bolu İzzet Baysal Hastanesine kaldırıldı. Ramazan Beklen’in sol kulak zarı patlamış, burun kemiği kırık, sol gözünün etrafı ve burnunun etrafı yanık, yüzü barut izi olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.