Sürücüsü fenalaşan otomobil tabelaya çarptı: 1 yaralı

Bolu’da D-100 kara yolunda 62 yaşındaki sürücünün direksiyon başında fenalaşmasıyla seyir halindeki otomobil, refüjde bulunan tabelaları yıktı geçti. 

3 Haziran 2024

Kaza, D-100 kara yolunun Beşkavaklar Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametinde seyreden R.O.(62) idaresindeki 53 FJ 230 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon başında fenalaşmasıyla yoldan çıktı. Yoldan çıkan otomobil, D-100’ün sağ kısmında bulunan tabelalara çarptı. Tabelaları yıkıp geçen otomobilin sürücüsü meydana gelen kazada yaralandı.

Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralan sürücü olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. 

1 yorum yapılmış

  • Köroğlu5 Haziran 2024 - 10:16
    Kardeşimize geçmiş olsun. Bolumuzda yönlendirme tabelaları yetersiz ve yerden az bir yükseğe yerleştirildiğinden, özellikle Boluyu bilmeyen sürücüler bu tabelaları göremiyor. Ve nevigosyon kullanıyor, bu kazalar oluşuyor. Dışarıdan gelen bir sürücü , civar ilçe ve illere, şehir merkezine nasıl gideceğini bilemiyor. Acilen yönlendirme tabelalarını yeniden güncellenmesi, büyük şehirlerdeki gibi büyük ve sık tabelaların yapılmasını talep ediyoruz. Dönel ka

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.