Sumer Mahallesıne dev proje

Sumer Mahallesıne dev proje
2 Ocak 2023

Başkan Tanju özcan'ın seçildiğinden bu yana büyük önem verdiği dönel kavşaklar şu günlerde adeta çağ atlamış durumda. Özellikle düzenleme noktasında çağ atlayan kavşaklar Bolunun markası olma yolunda hızla ilerliyor. Hele ki Sümer mahallesinde yapılan kavşağa yazılan 'I Love Sumer' yazısı görenleri şoke ediyor.

Seçimde Sümer Mahallesinden büyük destek alan başkan Özcan şimdiye kadar Sümer Mahallesine Kapalı Semt Pazarı yapmıştı. Son kavşak çalışmasıyla Sümer Mahallesinde dev bir projeyi (!) daha hayata geçiren Başkan Özcan Sümer Mahallesine vermiş olduğu değeri gösterdi.

Turizm Otelcilik Okulunun hemen karşısında bir dönel kavşak yaptıran başkan Özcan mahallenin ihtiyaç duyduğu büyük bir projeyi daha hizmete geçirmenin mutluluğunu yaşarken döenl kavşakta yapılan düzenleme ise adeta dillere destan olacak türden.

Kavşak içinde bir 'I Love Sumer' tabelası asılırken Bolu Belediyesinin tek takibinin Eskişehir belediyesi olduğu gözler önüne serildi.

 

1 yorum yapılmış

  • DİKKAT7 Ocak 2023 - 09:14
    DÖNEL KAVŞAK YAZAMAMIŞSINIZ... GÖBEĞİ ELEŞTİRİYORSUNUZ...

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.