Suat Güner'den çarpıcı iddia.. Belgeleri de yayınladı

Suat Güner'den çarpıcı iddia.. Belgeleri de yayınladı
15 Mart 2022

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı ihalesini 325 bin TL’ye alan firmanın müdürü olarak görünen kişinin terör örgütü ve HDP’ye övgüler düzen yazılarını sosyal medyada paylaştı. Güner’in paylaşımlarının Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın HDP çıkışı sonrası gelmesi dikkat çekti.

Bilindiği üzere düzenlediği basın toplantısında HDP'ye ağır sözlerle yüklenen Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Benim siyaset hayatım boyunca bir HDP'li ile aynı kaldırımda yürümem bile söz konusu olmamıştır" demişti.

Başkanın bu açıklamalarından sonra AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediyesinin açtığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı ihalesinin belgesini paylaştı.

Paylaşılan belgelerde konser programının 325 bin TL’ye İstanbul’da hizmet veren bir şirkete verildiği ortaya çıktı. Güner, belgelerde şirket müdürü olarak görünen O.Ö’nün terör örgütü PKK ve HDP’yi öven paylaşımlarını ortaya çıkardı.

Başkan Güner, sosyal medyada paylaştığı belgelerinin altına, “Bolu halkının paraları, sarı mekaplılara ve HDP‘ye övgü yağdıranların kasasına Tanju Özcan aracılığı ile aktarılıyor. 29 Ekim kutlamaları da işin bahanesi oluyor. Kameraların önünde ittifak yok dese de imzalar farklı odalarda atılıyor. Bizden söylemesi.” diye yazdı.

4 yorum yapılmış

  • Vatandas15 Mart 2022 - 17:27
    Sosyal Medya İl Başkanı Suat.Sen Belediye Başkanı kadar Türk Milliyetcisi olamazsın.İhale usulune göre yapılmıştır.Kazanan almıştır.O mu bu mu diye araştırma yapılmamıştır bile.Sizin yaptığınız gibi adrese teslim ihale yapılmamıştır.Başkanı tehdit eden terör örgütleri seni tehdit edecek bir şey bulamamışlar demekki. Senin yapacağın siyaseti sevsinler.
  • Suat Güner16 Mart 2022 - 00:40
    “Vatandas” rumuzlu kardesim 1. İhale dediğin senin ve herkesin anlayacağı şekilde açık artırma şekliyle olur ama burada söz konusu olan ihale davetiye usulü yani pazarlık usulü denilen bizzat firma yada şahsın davet edilerek yapıldığı bir ihale söz konusu 2. Daha önce de benzeri bir konu gündeme geldiğinde yani sosyal konut yapacağım diye gerçekleştirilen ihalede feto ya da başka bir terör örgütü ile iltisaklı olduğu gerekçesiyle iptal ettiği ihaleler de v
  • yaren16 Mart 2022 - 13:21
    Sayın Suat güner'in alaattin yılmaz döneminde çöp toplama kamyonları işi ne oldu sahi.....
  • Vatandas16 Mart 2022 - 17:24
    Sosyal Medya İl Başkanı Suat.belgelerde şirket müdürü olarak görünen O.Ö’nün terör örgütü PKK ve HDP’yi öven paylaşımları ortaya çıktı ise şirket kapatılmalı , ihaleye girme şartları yasaklanmalı ve yönetici hakkında işlem yapılmalıydı.Devri ıktidarınız bu şirket ve şahıs hakkında ne işlem yapmıştır?Senin yapacağın siyaseti sevsinler.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.