Suat Güner 'yalan söylüyor' dedi

Suat Güner 'yalan söylüyor' dedi
6 Aralık 2021

Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yıkılan katlı otopark altında bulunan sauna, jakuzi, yüzme havuzunun geçmiş dönem Belediye Başkanı Alaadin Yılmaz'ın kendine özel olarak yaptırdığı iddialarına AK Parti İl Başkanı o dönemde yayınlanan gazete ve internet sitesi haberleriyle cevap verdi.

Bilindiği üzere bir süre önce katlı otopark yıkılmaya başladı. Bu katlı otoparkın altında bulunan sauna, jakuzi ve yüzme havuzunun olduğu kısım Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın kendisine özel olarak yaptırdığı şeklinde açıklandı.

İşte Başkan Tanju Özcan'ın bu iddilarına AK Parti İl Başkanı Suat Güner çok sert cevap verdi.

O dönem yapılan sauna, jakuzi ve yüzme havuzuyla ilgili basında çıkan haberleri delil olarak gösteren Güner, "Yalan söylerken yüzü kızarmayan malum şahıs bu çirkin huyundan vaz geçmiyor .Katlı otoparkı yıkıp hayal dünyasındaki çirkinlikle imada bulunurken utanmadan yalanlarına devam eden birisiyle sağlıklı iletişim kurulamaz. Biz akşamı kıldık. İmamın eli kulağında. Yatsı okundu okunacak" dedi.

3 yorum yapılmış

  • Muhittin ÖZÇELİK 7 Aralık 2021 - 11:23
    Anlayana!
  • melungeon14 8 Aralık 2021 - 00:55
    yok canım muzaffer ışın yapmıştır..bunlar yapmaz....
  • Vatandas8 Aralık 2021 - 10:25
    Suat Guner`e yonelik yorum neden yayinlanmadi?Suat`a mi inanacagiz yoksa gordugume mi inanacagiz? Esas yalanci Suat.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.