Suat Güner 'nereye gitti bu paralar' diye sordu

Suat Güner 'nereye gitti bu paralar' diye sordu
2 Ağustos 2023

Geçtiğimiz aylarda Bolu Belediyesi tarafından yıkılan eski katlı otoparkın alanına leylek heykelinin belediye tarafından dikilmesine AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Heykel yapacağına, icraat yap. Verdiğin sözlerin yüzde 90’nını bile hayata geçiremedin” dedi.

Bolu Belediye Başkanlığına görevine geldiğinden bu yana özellikle Kalıcı Konutlar bölgesinde bulunan Kanal Boyuna, boz ayı, kaplumbağa, tavşan kurbağa, horoz gibi heykelleri yapması sonrasında dikkatleri üzerine çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a, son olarak leylek heykelini dikmesinin ardından, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner'den tepki geldi.

“VAATLERİNİN YÜZDE 90’I HAYATA GEÇMEDİ”

"Tanju Özcan 2019 yılında yapılan yerel seçimler öncesi yatırım ve proje anlamında 50'den fazla vaatte bulundu. Seçimi kazandıktan sonra ise verdiği sözlerin yüzde 90'ını hayata geçirmedi. Yapmak bir yana bizim dönemimizde yapılanların bakımlarını dahi yapamadı. Belediyeye ait milyonlarca lira değerindeki arsaları sattı. İhtiyaç sahiplerine 404 adet konut yapacağım dedi, buranın arsasını sattı. Bölgenin en büyük Botanik Parkı'nı yapacağım dedi yine arsasını sattı" dedi.

"Kültür Sanat Merkezi, Yeni Stadyum Projesi, Yaşlı Yaşam Merkezi, Organik Ürünler Pazarı, Kızılay Otoparkına Yeni Konsept, Karaçayır Dev Sosyal Tesis, 10 bin Araçlık Otopark, Vizyonkent Projesi, Gölköy Su Sporları Merkezi ve daha nicelerini söz verdikleri halde yerine getirmediler.

“PARALARIN NEREYE GİTTİĞİNİ AÇIKLAMALILAR”

4 buçuk yılda Bolu'ya milyonlarca lira tutarında onlarca heykel ile biçimsiz ve kullanışsız kavşaklar yaptılar. Sattıkları arsalardan ve çektikleri kredilerden milyonlarca lira gelir etmelerine rağmen hizmet adına bir şey yapmadıklarını görüyoruz. Bu paraların nereye gittiğini de açıklamaları gerekiyor.

Bolu halkı bütün bunların farkında ve Mart ayındaki yerel seçimlerde Tanju Özcan'a iyi bir ders verecek. Heykel değil Hizmet Siyaseti kazanacak. AK Parti Belediyeciliği ile Bolu Halkı hak ettiği hizmete yeniden kavuşacak"

2 yorum yapılmış

  • Senda Aksungur2 Ağustos 2023 - 16:16
    Leylek heykeli ne alaka aaa bu kadar da garip bir şey duymadım. ORNEGIN BOLUYU TEMSIL EDECEK HATIRLATACAK BIR SEY YAPILSIN ORAYA CAM AGACLARI DIKILSIN BOLULU SAIR DERTLININ BIR SIIRINI YAZILDIGI BIR TAS DIKILIP YANINA SAZ CALAN BIR KISI HEYKELI GIBI BIR SEY TAS KABARTMAOLARAK YAPILIP KONABİLİR
  • Vatandaş 3 Ağustos 2023 - 14:57
    Yaşı 65 üzeri olanlar dikkate alınmaz.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.