Suat Güner istifa etmiyor

AK Parti İl Başkanı Suat Güner'in istifa edip İl Genel Meclisine aday olacağı yolunda kamuoyunda çıkan spekülasyonlar gerçeği yansıtmıyor. Zira AK Parti İl Başkanı Suat Güner İl başkanı olarak görevine devam ediyor.

Suat Güner istifa etmiyor
19 Şubat 2024

Son günler AK Parti İl Başkanı Suat Güner'in istifa edip İl Genel Meclisine aday olacağı yolunda çıkan dedikoduları araştıran Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ile bu konuyu görüştü.

Başkan Suat Güner görevinin başında olduğunu istifa yada İl Genel Meclisine adaylığının söz konusu olmadığını dile getirdi. Güner, "Tüm gücümüzle yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Adaylarımız hazır, listelerimiz hazır. Tek hedefimiz ise Bolu'ya daha iyi hizmet sunabilecek kadroları halkımızın önüne çıkarmak. Bolu halkı her zaman yanımızda oldu. Bundan sonrada olacaktır. Bolumuzun gerçek belediyeciliği göreceği günler çok yakındır" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.