Suat Güner "emaneti geri almaya geliyorum" dedi

Suat Güner "emaneti geri almaya geliyorum" dedi
4 Ağustos 2023

Belediye Başkanlığına aday adaylığını resmen açıklayan AK Parti İl Başkanı Suat Güner, “Bolu’da doğup büyümüş burada yaşayan ve yıllarca siyasetin her kademesinde yer alan biri olarak şehrimizi ve potansiyelini çok iyi biliyoruz. Bütün sorunlara çözüm üretecek, ilimizin ekonomisini geliştirecek, halkımıza daha yaşanabilir bir kent oluşturacak ve insanımızın refah seviyesini yükseltecek; ehliyete, bilgi birikimine, ekibe ve ortama sahibiz.”dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Bolu Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Gazeteci Caner Güngör’ün sorularını yanıtlayan Başkan Suat Güner; cumhurbaşkanı ile arasında geçen diyalog, adaylık fikrinin ortaya çıkışı, ilimize dair hedefleri ve projelerine ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. İşte o dikkat çeken bir o kadar da heyecan uyandıran açıklamalar:

“CUMHURBAŞKANIMIZA SÖZ VERDİM”

“AK Parti, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasetin merkezine insana hizmeti koyup ilk olarak belediyecilikte göstermiş olduğu başarılarla doğan bir siyasi harekettir. Yerelden yükselen bu hareket milletimizin teveccühü ile 2002 yılından bu yana da ülkemizi en iyi şekilde yönetiyor. 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde de AK Parti olarak ülkemizdeki birçok belediye ile birlikte Bolu’muzu da kazandık. Bolulu hemşehrilerimiz, AK Parti Belediyeciliği’nden çok memnun kalmış olacak ki bizlere 15 yıl aralıksız ilimize hizmet etme fırsatı verdi. Bugün sokakta herhangi bir vatandaşımıza sorarsanız soran herkes, ‘Bolu eğer böyle güzel, modern ve huzurlu bir kent olmuşsa AK Parti Belediyeciliği döneminde yapılanlar sayesinde olmuştur’ der. 2019’daki son yerel seçimlerde ise çeşitli sebeplerden dolayı yol kazası olarak nitelendirdiğimiz bir sonuç ortaya çıktı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, 2021 yılında il başkanlığı görevini tevdi etmeden önce şahsıma; ‘Manevi büyüklerimizin olması hasebiyle Bolu bizim için nevi kutsal topraktır. Bizim için çok önemlidir. Emanet olarak verilen Bolu Belediyesi’ni yine milletimizin iradesi ile geri almamız gerekiyor’ yönünde bir ifadesi oldu. Bu konuda orada Cumhurbaşkanımıza söz verdim. İnşallah bu sözümü tutmak istiyorum.”

PROJELERİNE İLİŞKİN İPUÇLARI VERDİ

“Bolulular olarak aslında çok şanslıyız. Kentimiz; Allah vergisi bir tabiata, bir doğaya, bir iklime ve bir coğrafyaya sahip. Turizm, sağlık, spor ve tarım kenti olma yolunda her şeye sahibiz ve elverişliyiz. Kanaat önderlerimizle, ilgili sivil toplum kuruluşlarımızla ve hemşehrilerimizle fikir alışverişinde bulunarak sahip olduğumuz bu potansiyelle ilgili stratejik eylem planları hazırlayıp altyapılar oluşturacağız. Doğaya ve tabiata zarar vermeden istihdam ve katma değer üretecek yatırımları hızlandıracağız. Yüksek teknoloji ürünlerinin üretileceği nitelikli bir sanayi tesisi oluşturma hayalimiz var. Türkiye’nin en büyük iki şehri arasında stratejik bir noktada bulunmamızı, en iyi şekilde değerlendirip Bolumuzun ekonomisini ve ticaretini geliştirmek istiyoruz. Özetlemek gerekirse; Bolu’da doğup büyümüş burada yaşayan ve yıllarca siyasetin her kademesinde yer alan biri olarak şehrimizi ve potansiyelini çok iyi biliyoruz. Bütün sorunlara çözüm üretecek, ilimizin ekonomisini geliştirecek, halkımıza daha yaşanabilir bir kent oluşturacak ve insanımızın refah seviyesini yükseltecek; ehliyete, bilgi birikimine, ekibe ve ortama sahibiz. Hiçbir çekincemiz ve korkumuz yok. Bu anlamda rahatız.”

“EMANETİ GERİ ALACAĞIZ”

“Cumhurbaşkanımızın ve Genel Merkezi’mizin Bolu Belediye Başkanı adayı olarak şahsımı uygun görmeleri halinde Bolu’yu AK Parti Belediyeciliği ile tekrar buluşturmak için her zamankinden daha çok çalışacağız. 15 yıl Bolu’yu layıkıyla ve başarıyla yöneterek rüştünü ispatlamış bir parti olarak yol kazasını telafi etmek istiyoruz. İktidarımızın da desteği ile hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermek için biz hazırız. Bolu halkının da hazır olduğunu görüyor, hissediyoruz. Yol kazası olarak tabir ettiğimiz emaneti, yine milletimizin irade göstererek ehline ve emin ellere teslim edeceğinden hiç şüphemiz yok. Güçlü bir belediye için, şehrimizi bugünden geleceğe taşımak için hem Bolu halkı hem de biz hazırız.”                   

1 yorum yapılmış

  • Mustafa Fedaker4 Ağustos 2023 - 11:29
    Yolun açık olsuun değerli başkanım.Rabbım varlığınızı hayırlı hizmetlere,vesile kılsın."İnsanların en hayılısı onlara hizmet edendir."sizde bu kıymetli sözün muhatabı olursunuz inşaallah.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.