Suat Güner bakın başkan Özcan ile ilgili neler söyledi

Suat Güner bakın başkan Özcan ile ilgili neler söyledi
2 Mayıs 2023

AK Parti İl Başkanı Suat Güner, gazeteci Caner Güngör'e yaptığı açıklamada "Türkiye’deki birçok belediye şehirlerini imar etmek, geliştirmek, halkı için daha modern ve konforlu bir kent oluşturmak için proje üretirken çaba harcarken bizim Belediye Başkanı Tanju Özcan; heykel ve kavşak yapmaktan, arsa satmaktan, boş gördüğü yerlere led ışık takmaktan ve twitter'de iftira atmaktan başka bir icraat yapmıyor" dedi.

Tanju Özcan, seçildiği günden bu yana her ay belediyeye ait devasa arsaları satışa çıkarttığını söyleyen Güner, "Onca sorun varken belediyenin milyonluk bütçesini heykellere harcıyor, nerede boş alan var oralara led ışık yerleştiriyor bir de gündeme gelmek uğruna twitter'den önüne gelene iftira atıyor. Son olarak geçtiğimiz gün şahit olduk. Bir heykelde bulunan çay tepsisinin ortadan kaybolması üzerine bizi suçladı ancak sonradan ortaya çıktı ki çay tepsisini tamir etmek üzere belediye ekipleri almış. Düşünün işte böyle bir belediye başkanımız var. Hem kendi belediyesinde olanlardan haberi yok hem de araştırmadan birilerini hırsızlıkla suçluyor.

"BOLU'YA YAZIK OLUYOR"

Velhasıl; Bolu’ya yazık oluyor, 5 yıl heba oldu. 10 ay sonra yapılacak belediye başkanlığı seçimlerde milletimiz inşallah gerekeni yapacak" şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.