Suat Güner aday adaylığını resmen açıkladı

AK Parti'nin Kızılcahamam'da "yerel seçim" gündemli çalışma kampına katıldıktan sonra Bolu'ya dönen AK Parti İl Başkanı Suat Güner, İl Başkanlığı görevinden istifa ederek Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayacağını söyledi.

Suat Güner aday adaylığını resmen açıkladı
15 Kasım 2023

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla seçim hazırlıklarına başlayan partinin çalışma kampında gündemi "yerel seçimler" oldu.

Aday adaylığı başvuruları ile hız kazanacak yerel seçim süreci için izlenecek yol haritası planlanan kampta, 81 il başkanıyla görüşmeler yapılarak yerel seçimlere yönelik yapılan ve incelenen anketlerle ilgili alınan notlar üzerinden yapılan çalışmalar ele alındı.

Kamp dönüşü Bolu Gazetesine konuşan İl Başkanı Suat Güner,  Kızılcahamam kampında son derece önemli bir toplantı gerçekleştiğini söyledi. Güner kamp sürecinde Genel Başkanvekilleri ile Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz gibi isimlerlerde görüştüğünü ifade ederek sonuna kadar il başkanlığı görevinden istifa ederek Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağını resmen açıkladı. 

1 yorum yapılmış

  • Akpli16 Kasım 2023 - 15:28
    Partiyi yönetemeni boluyumu yönetecek güldüm he:)

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.