Squid Game Belediyede son durum

Squid Game Belediyede son durum
7 Aralık 2021

Belediye Başkanı Tanju Özcan göreve geldikten sonra 2 yıl içinde 3 belediye başkan yardımcısını değiştirdi.

Başkan Özcan'ın seçilmesiyle birlikte direk başkan yardımcılığı görevlerine başlayan Mansur Şen ve Feridun Yılmaz'la birlikte geçmiş dönemden başkan yardımcısı olarak gelen İsa Özcan, başkanın 2 yıl içerisinde oyundan elediği isimler oldu.

İlk elenen isim İyi Partili Mansur Şen; İyi Parti kontejanından başkan yardımcısı olan İYİ Parti Belediye meclis üyesi Mansur Şen başkan Özcan'la yaşadığı fikir ayrılığı sonrası oyundan elenen ilk isim oldu. Mansur Şen istifa etti, yerine CHP Belediye Meclis Üyesi Asuman Şentürk geldi.

Feridun Yılmaz 2 nci elenen isim oldu; Başkan Tanju Özcan'la birlikte Belediye Başkan Yardımcısı olan CHP Meclis Üyesi Feridun Yılmaz, Mansur Şen'in ardından elenen 2 nci isim oldu. Yine başkanla fikir ayrılığı yaşayan Yılmaz, istifa ettirilerek elendi ve yerine Alaaddin Yılmaz döneminde Temizlik İşleri Müdürü olarak görev yapan Gülden Özaydın atandı.

Son elenen isim İsa Özcan; Belediye Başkan yardımcılarından son elenen isim ise İsa Özcan oldu. Geçmiş dönem Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından Belediye Başkan yardımcılığı görevine getirilen İsa Özcan'ın önce yetkileri elinden alındı. Daha sonra Başkan Özcan tarafından istifası istendi ve oyundan son elenen isim oldu. Özcan'ın yerine Belediye Halkla İlişkiler Müdürü Leyla Beykoz getirildi.

Rasim Özdemir oyunda kalabilecek mi ? Başkan Tanju Özcan'ın yola çıktığı 3 Belediye Başkan Yardımcısını oyundan elemesinin ardından gözler Rasim Özdemir'e çevrildi. Zira oyunda kalan tek isim Rasim Özdemir. Başkan Özcan'la birlikte yola çıkan Rasim Özdemir bu oyunda eli en güçlü isimlerden birisi. Şu anda da en kıdemli Belediye Başkan yardımcısı olarak görevinin başında.  

2 yorum yapılmış

  • İbrahim kıymaz 7 Aralık 2021 - 14:27
    Siyaset böyle birşey çook acımasız dır,
  • Metin7 Aralık 2021 - 16:47
    Helal olsun sana başkan senin yaptığın her zaman olduğu gibi doğru yolda olduğumuzu eminim hatayl gördün mü af yok siyaset böyle bir şey

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.