Solmaz Baysal’a anıt mezar yapılıyor

Geçtiğimiz ocak ayında hayatını kaybeden Solmaz Baysal için anıt mezar yaptırılıyor. Ayrıca İzzet Baysal’ın anıt mezarında da bakım çalışmalarınada başlanıyor.

Solmaz Baysal’a anıt mezar yapılıyor
1 Aralık 2023

Bolu’ya sayısız eser kazandıran büyük hayırsever İzzet Baysal’ın anıt mezarı bakıma alınarak, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’ın 18 Ocak 2023 tarihinde hayatını kaybeden hayırsever eşi Solmaz Baysal için anıt mezar yaptırılıyor.

Belediye ekipleri, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Gölköy yerleşkesi içindeki İzzet Baysal anıt mezarının yanına defnedilen Solmaz Baysal için yeni bir anıt mezar inşa ediyor.

Ayrıca her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği Bolu’nun babası, eşsiz insan İzzet Baysal’ın anıt mezarı ve çevresinde de peyzaj çalışmaları yapılıyor.

Söz konusu çalışmaların en geç 2 hafta içinde tamamlanması planlanıyor.

1 yorum yapılmış

  • Bolulu2 Aralık 2023 - 12:39
    Anıt mezar ve çevresinin ışıklandırma, sürekli temizlik vs. konularda Rektörlüğünde bizzat çalışmalarda bulunmasını bekleriz.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.