Sokak sokak korona virüs temizliği

Sokak sokak korona virüs temizliği
18 Mart 2020

Türkiye'de corona virüs vakasının artmasının ardından Bolu'da önlemler arttı. Bolu Belediyesi ekipleri virüsün yayılmasına karşı şehrin en ana caddesinde dezenfekte çalışması yaparken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye olarak her türlü tedbiri aldıklarını ve almaya da devam edeceklerini belirterek, "Ancak bizim bu tedbirleri almamız yeterli değil, vatandaşımızın da tedbirlerini alması gerekiyor" dedi.

Virüsün yayılmasına karşı özel ekip kuran Bolu Belediyesi, şehrin en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesi’nde dezenfektasyon çalışması yaptı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ve dezenfekte ekipleri tarafından yapılan çalışmada, cadde boyunca yollar, çöp tenekeleri ve banklar özel dezenfekte ilaçlarıyla dezenfekte edildi. Dezenfekte çalışmasına katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, korona virüsle ilgili gerekli tedbirlerini aldıklarını söyledi. Basın mensuplarına alınan önlemlerle ilgili bilgiler veren Başkan Özcan, “Amacımız bu virüsün Türkiye’de yayılma hızını azaltabilmek. Belediye olarak her türlü tedbiri alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz. Ancak bizim bu tedbirleri almamız yeterli değil, vatandaşımızın da tedbirlerini alması gerekiyor.” diye konuştu. “Tüm önlemleri eksiksiz aldığımıza inanıyoruz” Başkan Özcan, tüm ana hatlarda dezenfeksiyon işlemlerinin devam edeceğini de belirterek, “Ek araçlarımızla birlikte bir dezenfeksiyon timi de oluşturduk. Bu çalışmalara çok sayıda araç katılacak. Belediye olarak tüm önlemleri eksiksiz aldığımıza inanıyoruz. Paniğe gerek yok, tedbirimizi alalım. Tedbirleri alırsak bu virüsün üstesinden geliriz.” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.