Sokak hayvanlarına Belediye şefkati

Sokak hayvanlarına Belediye şefkati
22 Eylül 2020

Bolu’da sokak hayvanlarının barınma ve yiyecek ihtiyaçları Bolu Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Türkiye’de Sokak hayvanlarını korumak amacıyla attığı adımları kararlılıkla sürdüren Bolu Belediyesi,  şehrin birçok noktasına kedi ve köpek evleri yerleştiriliyor.

50 Nonktaya kedi evi yerleştirildi

Proje kapsamında bugüne kadar hayvanseverlerin talepleri doğrultusunda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Veteriner İşleri Müdürlüğü iş birliğinde 50 noktaya kedi evi yerleştirildi.Bugün de farklı büyüklükteki 2 kedi evi daha Beşkavaklar ve Köroğlu Mahallesi’ndeki iki parka yerleştirilerek, yaklaşan kış mevsimi öncesi bu bölgelerde yaşayan sokak hayvanlarının barınma ihtiyacı karşılanmış oldu.50 noktada bulunan kedi ve köpek evlerine Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri düzenli olarak su ve mama bırakıyor.

1 yorum yapılmış

  • Nurhan karaduman22 Eylül 2020 - 20:18
    Çok güzel ama o kedi evlerine mama konmalı kim koyacak hiç kimse birşey koymuyor hayvan severiz diye geçiniyor millet ama mama ve su kaplarini atıyorlar.bir kaç can sever hariç hickimsenin umrunda deyil.lutfen mama da koyarsa belediye

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.